Kasulik
14. mai 2020, 06:00

Kui kalale ei pääse, aitab arvuti

Kui kalale minekuks aega pole, võib kalamees kodus kätt proovida nende Androidile mõeldud mängudega. Siit leiate veel viis kalastusmängu lisaks eelmises ajakirja numbris avaldatule.

FishingStrike

FishingStrike on üks uuemaid Androidi kalamänge. Ei midagi keerulist – püüate hulga kalu, saate järjest paremaid püügivahendeid ja tabate veelgi rohkem kalu. Püüda saab kuni 500 erinevat liiki paljudes erinevates kalastuskohtades. Lisaks on mängus virtuaalne reaalsus ja liitreaalsuse elemendid, mis annavad sellele moodsamat vinti juurde. Lõbus mäng, aga tasub olla ettevaatlik rakendusesiseste ostude osas.

Tasuta - freemium

Let’s Fish

Let’s Fish on üks suurejoonelisemaid kalamänge, siin on üle 60 asukoha ja 650 kalaliiki. Kogumiseks ja kasutamiseks on olemas ka lugematult kalapüügiriistu. Erinevalt enamikust pakub see mäng ka mitme mängijaga võrgumängu režiimi. Freemium-mängule kohaselt kipub võit sõltuma sellest, kui palju panustad – sõna otseses mõttes.

Tasuta – freemium

 Master Bass Angler

Master Bass Anglerit kiidetakse üheks paremaks arkaadpüügimänguks. Erinevalt simulaatoritest ei pea siin kaua ootama, kala võtab praktiliselt kohe pärast rakenduse heitmist. Mängus on mitu asukohta USA-st, valikus erinevat varustust ja palju muud. Samuti pole vaja registreerimist. Saab ka võrgus ja mitme mängijaga kala püüda.

Tasuta - freemium

My Fishing World

Kasutajate hinnangul on see üks ilusamaid kalapüügimänge. Siin on realistlikud püügikohad, päeva- ja öörežiimid ning see piisavalt lihtne peaaegu kõigile. Lisaks saate muudkui täiustada varustust ja isegi teiste mängijatega veebis vestelda.

Tasuta - freemium

Rapala Fishing

Arkaadstiilis kalapüügimäng, mille on välja töötanud Concrete Software koos Rapalaga ja mis rõhub realistlikkusele. Toimuvad ka igapäevased turniirid ja muud põnevat.

Tasuta - freemium