GCI kokkupandav kiiktool päikesevarjuga.
Kasulik
17. mai 2020, 18:00

Elu mugavamaks!

Jagame huvitavat matkavarustust, mis on meile viimasel kuul internetiavarustes silma jäänud.
Ooni Fyra pitsaahi.

Ooni Fyra puuküttega pitsaahi välitingimustesse

See ahi oma 10-kilose kaaluga õigupoolest matkavarustuse alla ei kuulu. Või ehk USAs, kus matkale minek tähendab kogu majakraami kaasa võtmist matkabussiga või suure järelkäruga. Meie tingimustes võib selle ju kah auto pagasiruumi tõsta ja automatkal kasutada, Pigem passib see aga tagaaeda grilli ja suitsuahju kõrvale.

Puupelletitel töötavas ahjus valmib tootja väitel pitsa ehtsa kiviplaadi peal vaid minutiga. Pitsa valmistamiseks vajaliku 500 °C saavutab ahi 15 minutiga. Pole paha.

Hind 259 eurot

Nikon Aculon binokkel.

Binokkel Nikon Aculon T02

Kerge ja kompaktne Aculon T02 binokkel kaalub vaid 195 g, pole palju suurem nutitelefonist ning seda on lihtne kaasa võtta nii õhtul välja minnes kui ka elu olulisimale reisile suundudes. Saadaval nii 8x21 ja 10x21.

Hind 79 eurot

Smith Lowdown päikseprillid.

Smith Lowdown 2 CORE päikeseprillid

Polariseeritud klaasidega päikseprillid ei tõuse teiste samalaadsete seast esile suurt muuga kui keskkonnasõbralikkusega. Need on nimelt valmistatud korduvkasutatud plastpudelitest. Tegelikult paneb lausa imestama, kust nad neid saavad USA tingimustes, kus pakendiringlus sama hästi kui puudub.

Hind 119 eurot

GCI kokkupandav kiiktool päikesevarjuga.

GCI kokkupandav kiiktool päikesevarjuga

Mugav iste kuhu vajuda laagriplatsil, suvilas või aias pärast väsitavat päeva. Ehkki nime poolest matkatool, saaks seda kaasa võtta ehk ainult automatkale. Kaalu on sel 5 kilo ja kokkupandult on pakendi pikkust pea meeter.

Hind 74 eurot

Orvis Pro Approach kahlamissaabas.

Orvis PRO Approach kahlamissaabas

Õigem oleks vist öelda – kahlamistoss. Väga sportliku välimusega saabas on mõeldud pikkade vahemaade läbimiseks kahlamise vahepeal. Näiteks Lapi tundras, kus mööda keerulist maastikku vahel kümme kilomeetrit ihaldatud järvekeseni pead turnima.

Hind 137 eurot