Maho Sundance päikseprillid. Foto: Maho Lenses
Kasulik
25. juuni 2020, 06:00

Matkavarustus, mis teeb elu mugavamaks!

Jagame huvitavat matkavarustust, mis on meile viimasel kuul internetiavarustes silma jäänud.

Maho Sundance päikseprillid

Vaid neli aasta turul tegutsenud Maho Shades on välja töötanud uue Zuma Fit Systemiga päikseprillid. Nende ninajuure ümber hoidvad padjakesed ja prillisangade pehmendused justkui kleepuvad nahale ega lase prillidel maha libiseda ka siis, kui nende kandja tugevalt higistab – näiteks pikka distantsi joostes.

Hind 153 eurot

Kelty Cosmic 20 magamiskott

Matkavarustusele pühendunud portaal gearjunkie.com sättis ritta parimad 2020. aastal turul saada olevad kerged, seljakotimatkale sobivad magamiskotid. Jätame kõrvale 500-600 eurosed tippklassi tooted ja siin, nn budget-klassis on selge võitja Kelly Cosmic 20. See pakub sulevoodri soojust, head disaini ja mugavust kolm korda madalama hinna eest kui tuntud kaubamärgid.

Hind 153-170 eurot

Thermacell MR300 sääsepeleti

Igati vajalik seade juba täies purjes toimetavale sääsehooajale. Kerge, väike ja mis peamine – see tõesti töötab. Ühest seadmest piisab 20 m² alal hoidmiseks sääsevabana. Muide ka Eestis saadaval. Täielikult lõhna- ja suitsuvaba.

Komplekt sisaldab:

1 korduvkasutatav seade

1 butaaniballoon 12 tunniks

3 toimeainega matti a 4 tunniks.

Hind 34.90 eurot

Grayl Geopress veefilter

Grayl väidab, et Geopress on maailma kõige kiiremini toimiv veefilter. 710 ml puhastamine võtab aega vaid 8 sekundit. Filter peab kinni viirused, bakterid, protozoa, pestitsiidid, raskemetallid ja koguni mikroplasti.

Hind 80 eurot

SAMSUNG CSC

Teko Discovery meriinovillaga sokid

Veebiportaal outdoorsmagic.com selgitas välja tänavuse aasta paremad matkasokid ja parimaks osutusid just Teko Discovery 30% meriinovilla sisaldavad sokid. Need olla jalas mõnusad ja mugavad ka soojal aastaajal, lisaks meriinovilla tuntud antibakteriaalsed omadused. Tasub proovimist, sest ka hind on kvaliteetse matkasoki kohta väga hea.

Hind 21 eurot/2 paari