Utty riputussüsteem.Foto: Utty
Kasulik
22. juuli 2020, 18:00

Elu mugavamaks | Huvitavat matka- ja kalastusvarustust

Jagame põnevamat matkavarustust, mis on meile viimasel kuul internetiavarustes silma jäänud.
undefined Foto: Utty

 Utty varustuse riputussüsteem

Algselt mõeldud hokivarustuse hoiustamiseks, on Utty tootevalik laienenud erinevatele spordialade varustuse riputamiseks. Kasutajate väitel on selle külge mugav kuivama asetada ja ka pikemalt säilitada matka- ja kalastusvarustust. Sisuliselt kujutab see endast erinevatel kõrgustel konksudega linti, mille saab riputada näiteks panipaiga lakke või garaažinurka.

Hind al 30 eurot

Helinox Ground. Foto: Helinox

Helinox Ground matkatool

Tool kaalub hämmastavalt vähe, vaid 650 grammi, kuid suudab kanda 120 kilo raskust inimest. Kiidusõna on kuulda olnud ka tooli stabiilsuse kohta, isegi kasutades seda liival või lumel. Hind on üsna soliidne, ent selle eest saab ka 5-aastase garantii.

Hind 99.95 eurot

Decathlon 2-Seconds-Easy 2020. Foto: Decathlon

Decathloni 2-Seconds-Easy telk

Kui maailma suurim spordikaupade kett Decathlon 2003. aastal tuli turule oma esimese 2-Seconds-Easy telgiga, oli see tõeline innovatsioon. Torukujuline telk võttis oma vormi tõepoolest sekundi jooksul pärast ümbrisest vabastamist. Ent kokkupakitult oli telk suur ja kohmakas, sobides pigem festivalidel ööbimiseks või automatkadeks.

Nüüd on Decathlon tulnud välja sama telgi uue põlvkonnaga, mis avaneb sama kiiresti, ent näeb juba märksa rohkem tõsiseltvõetava telgi moodi välja. Uues mudelis on rohkem ruumi, see on kõrgem ja hea veepidavusega. Mõeldud kahele.

Hind 175 eurot

Apex Watercraft kalastuskajak. Foto: Apex

Apex Watercraft kalastuskajak

Neljakordne kalapüügi maailmameister Eric Jackson on valmis saanud kalastuskajaki, mida ta ise nimetab uhkelt maailma parimaks. Videotel ja piltidel näeb see välja uskumatult stabiilne: Jackson püüab sel seistes kala ning kõigutab alust täiest jõust, ilma et see ümber läheks. Lisaks nutikad panipoaigad, kalaleidja paigaldamise võimalus jms. Ent see lõbu pole just odav, lisaks transport USAst.

Hind 7000 eurot