Telk Big Agnes Copper Spur HV UL2.Foto: Big Agnes
Matk
28. august 2020, 06:00

Elu mugavamaks

Võtame suvest viimast ja siirdume matkarajale!

Jagame huvitavat matkavarustust, mis on meile viimasel kuul internetiavarustes silma jäänud.

Telk Big Agnes Copper Spur HV UL2. Foto: Big Agnes

Telk Big Agnes Copper Spur HV UL2 

Matkamisele pühendunud sait cleverhiker.com on ritta seadnud seljakotimatkajaile sobivad telgid. Tänavuse aasta parimaks tunnistati Big Agnes Copper Spur HV UL2, mis kaalub vaid 1,42 kilo ja on pakitult mõõtmetega 50x15 cm. Mugavalt ööbima mahub sellesse kaks inimest.

Hind u 382 eurot

Rab Mythic Ultra magamiskott. Foto: Rab

Rab Mythic Ultra magamiskott

Rab tõstis koti soojust 32 protsenti, ilma kotti raskemaks tegemata. Abiks on titaankiududega kaetud vooderkangas, mida nimetatakse termoioonseks vooderdustehnoloogiaks (TILT). Selle valmistamise keerukas protsess hõlmab vaakumit ja ioone ning voodrina on kasutatud ka hanesulge. Kergem mudel kaalub vaid 400 grammi.

Hind 499 eurot

Nemo Equipment Flyer isetäituv õhkmadrats. Foto: Nemo

Nemo Equipment Flyer isetäituv õhkmadrats

Kui panna kokku vahtpolstri vastupidavus ja õhkpadja mugavus, siis pakub Nemo Flyer parimat mõlemast maailmast. Uudses disainis on kasutatud õõnesvahtu, mis säilitab tiheduse ka siis, kui see on täis pumbatud. Väliselt on madrats kaetud  kerge 20D kangaga. Selle kaal on ligi kilo, mis pole ülikerge, kuid tänu oma kasutamislihtsusele ja mugavusele on Flyer oma raskust väärt.

R-väärtusega 3,3 kasutad seda Eestiski kolmel hooajal. Kaasa tulevad remondikomplekt, kraamikott ja käepärane eluaegne garantii.

Hind 110 eurot

Salomon Quest 4D 3 GTX matkasaapad. Foto: Salomon

Salomon Quest 4D 3 GTX matkasaapad

Mitmed matkasaidid väidavad, et just need on 2020. aasta parimad matkasaapad.

Kerge, hingav ja veekindel saapa valmistamisel on kasutatud Salomoni 4D Advanced Chassis tehnoloogiat. Kõrge saabas toetab hästi pahkluid, vooder on pehme ja hingav  - siit tuleneb ülim kõndimismugavus igat tüüpi maastikul. Väliskülg on segu nubukist ja kangast, mida täiustab Gore-Texi hüdroisolatsioon. Ühe saapa kaal on 640 g.

Hind 195 eurot