Morakniv Basic 546.Foto: Mora
Kasulik
22. september 2020, 18:00

Elu mugavamaks | Sügis on käes – lähme õue!

Jagame huvitavat matkavarustust, mis on meile viimasel kuul internetiavarustes silma jäänud.
LandRoverExplore R nutitelefon. Foto: LandRover

LandRoverExplore R nutitelefon

Land Rover laskis oma esimese eriti vastupidava nutitelefoni välja kaks aastat tagasi koostöös Bullitti-nimelise firmaga ning ka seekord on partner sama. Muide, Bullitt toodab ka CAT-i kuulsaid telefone, millest võib traktoriga üle sõita. Eelkäijaga võrreldes olla Explore R juures oluliselt täiustatud kaamerat ning tavatelefoniga võrreldes sisaldab see seljatäit matkamehele vajalikke võimalusi (ilmateade, tõusude-mõõnade ajad jms).

Land Roveri uus telefon on loomulikult vee-, tolmu- ja põrutuskindel (vastavate klasside nõuete raames), täitsa okeide tehniliste näitajatega ja ka hind on vastuvõetav.

Hind 449 eurot.

Polygiene Viral Off näomask. Foto: Polygiene

Polygiene Viral Off näomask

Veider aeg pakub veidraid tooteid, näiteks high tech maski, mida saab kanda matkal (ja tegelikult ka mujal).

Viral Off on kangatöötlus, mis hävitab tekstiilil 99% viirustest kahe tunni jooksul. Ideaalne näomaskide jaoks, pole kahjulik inimestele ega keskkonnale. Töötlusaine kannatab ka pesu, mis tähendab, et maske saab kauem kasutada.

Iseasi, kas matkaja vajab maski? Meenutades kevadise koroonapuhangu ajal RMK radadel toimunut, on vastus kindel „jah“.

Hind 22 eurot.

Archer D1x elektrooniline käiguvahetaja. Foto: Archer

Archer D1x elektrooniline käiguvahetaja

Miks peaks nutiajastul oma rattal käike vahetama käepideme juures asuva hoovakese abil või kettakest pöörates? Archer pakub käiguvahetajat, mis sobib igale käikudega rattale ning lubab ülekannet tõsta või langetada vaid kahe nupu abil. Käiguvahetaja seadistamiseks on vaja spetsiaalset äppi ning kõik pidavat toimima laitmatult. Iseasi on, et süsteem kaalub 250 grammi ja tõsised rattagurud peavad seda ilmselt paljuks.

Hind 330 eurot.

Morakniv Basic 546. Foto: Mora

Morakniv Basic 546

Uskumatult hea hinna ja kvaliteedi suhtega nuga matka-, kala- ja ka jahimehele. Suhteliselt ilmetu välimuse ja sinise plastpeaga noa tera on juba aastaid pakkunud tugevat konkurentsi ka märksa kallimatele võistlejatele.

Hind alates 7.99 eurost.