Goal Zero Torch 500 matkalamp.
Kasulik
22. oktoober 2020, 17:00

Elu mugavamaks: koertele ja inimestele

Jagame huvitavat matkavarustust, mis on meile viimasel kuul internetiavarustes silma jäänud.
Goal Zero Torch 500 matkalamp.

Goal Zero Torch 500 matkalamp

„500“ toote nimes tähendab, et see suudab pakkuda 500 luumenit eredat LED-valgust kas hajutatud või suunatud valgusena. Lambil on ka IP67-niiskuklass, mis tähendab, et võid seda hoida pool tundi meetri sügavusel vees. Laadida saab seda nii sisseehitatud päikesepaneeli kui USB-otsa kaudu. Võite vajadusel laadida sellega ka oma nutiseadet, akupanga mahutavus on 5200 Ah.

Hind u 43 eurot

Approach koerte seljakott.

Approach koerte seljakott

Kas pole ebaõiglane, et koeraomanik peab loodusesse minnes tassima enda kraammle lisaks ka koerale vajaminevat? Õnneks tehakse ka kutsadele  seljakotte.

Approach on suurepärase jõudluse, sobivuse ja funktsionaalsusega koerakott igapäevaseks kasutamiseks. Integreeritud rakmed parandavad istuvust ja stabiilsust. Kerged materjalid ja läbimõeldud disain teevad Approachi seljakoti koerale mugavaks ja võimaldavad tal vajalikke asju, näiteks söök ja jook, kaasas kanda. Suurepärane päevamatkade jaoks.

Soovitatav raskus, mida kanda, ei tohiks ületada 25% koera kehakaalust.

Hind u 68 eurot

Outdoor Research Ferrosi püksid.

Outdoor Research Ferrosi püksid

Matkatarvete testidele ja arvustustele pühendunud veebileht outdoorgearlab.com väidab, et need on 2020. aasta parimad matkapüksid.

Softshell-materjalist Ferrosi püksid on uskumatult mugavad, venivad ja hoiavad kandjat jahedas ka tugeva füüsilise pingutuse korral. Need on valmistatud vastupidavast ripstop-kangast ja sisaldavad 14% spandexit. Need on ka väga kerged, õhukesed ja hästi hingavad, mistõttu on ideaalne valik kuuma ilma korral. Külmadel või tuulistel päevadel ei näita need end siiski nii heast küljest.

Hind 90 eurot

Osprey Porter 46 seljakott.

Osprey Porter 46 seljakott

Eelnimetatud veebileht andis 2020. aasta parima hinna ja kvaliteedi suhtega kerge reisiseljakoti tiitli meilgi müüdava brändi mudelile.

Positiivsena toob outdoorgearlab.com välja vägagi konkurentsivõimelise hinnasildi (enamik finaali jõudnuist maksid 180-270 euro) ja ainulaadsete kompressioonrihmadega. Rihmad katavad koti pealmisel küljel kõik lukud peale ühe, mis tähendab turvalisust: taskuvarastel on raske seljas oleva koti kalla pikemat aega nokitseda.

Toetav sülearvuti ümbris on turvalisuse tagamiseks paigutatud strateegiliselt tagapaneelile. See seljakott tõstab selgelt elukvaliteeti neil, kes reisivad lennukiga ilma suure pagasita.

Kokkuvõttes on see väga kasulik kott, nii nägus kui ka taskukohane.

Hind u 153 eurot