Objektiivide komplekt nutitelefonile.
Mitmesugust
16. detsember 2020, 06:00

Mida ootab kala- või matkamees kuuse alla?

Siit leiate mõned meiepoolsed soovitused, mida kinkida looduses ja kalavetel aega veeta armastavale lähedasele inimesele.
Veekindel binokkel.

Veekindel binokkel

Kui tihti tuleb teil ette olukordi, kus kahetsete, et ei ole kaasas kasvõi kehvakestki binoklit, et kindlaks teha, kes on eemal tiibu sirutav suursugune lind?

8 x suurendusega veekindel binokkel on hea kaasa võtta iga kord, kui loodusesse minek ees: kalavetele, linde vaatlema jne. Pealegi on ka hind üsna soodne.

Hind 75 eurot

militaarpood.ee

AeriPress kohvipresskann.

AeroPress kohvifilter

Kohvisõber peab oma doosi auravat naudingut kätte saama ükskõik mis tingimustes, ka paadis või matkal – seda teame me omast käest. Erinevaid arvustusi lugedes tundub AeroPress olevat mugav viis valmistada head kohvi, rõhk sõnal „head“.

AeroPress ühendab endas filtrikohvi ja presskannu meetodi parimad omadused, aga protsess võtab sama vähe aega kui espresso valmistamine. „Üks minut stardist naudinguni,“ lubab tutvustav tekst.

Hind 29.90

euronics.ee

Objektiivide komplekt nutitelefonile.

Apexel objektiivide komplekt nutitelefonile, 5 erinevat

Tänapäeva nutitelefonidele saab üsna lihtsalt paigaldada erinevaid objektiive, mis avardavad pildistamisvõimalusi oluliselt, jätkuks vaid viitsimist mängida ja katsetada.

Komplekte on saadaval kümneid erinevaid ja üsna soodsalt. Meie tugineme siin amazon.de ostjate antud hinnangule, mis tõstab Apexeli saadaolevaist parimaks. 

Hind 59.99 eurot

Jalasoojendajad.

OnlyHot jalasoojendajad

Jalasoojendaja on meie kliimas kindla peale minek juhul, kui hobi ei eelda suuremat liikumist. Näiteks päev otsa kahlates, paadis istudes või seistes võivad jalad külmetama hakata juba sügisel, talvest rääkimata. Palju oleneb muidugi sokkidest ja saabastest, aga jalasoojendaja aitab alati.

Neid on saadaval erinevaid ja müüvad neid ilmselt kõik jahi-, kalastus- ja matkapoed, ka supermarketid. OnlyHot pakend sisaldab kaht õhukest soojendajat, mis tuleks asetada saapa sisetalla ja soki vahele. Jala hoiavad need soojas kuni viis tundi.

Hind 2.61

kalastus.eu