Kalakoht

Aasta Kalavaenlane 2020 on selgunud! (8)

LISA KOMMENTAAR

Lõhesid ei tohi enamus püüda19. jaanuar 2021, 11:48
Võrtsjärve limnoloogijajaamas hoitakse angerjamaime radioaktiivses sinakasrohelises vedelikus märgistamise eesmärgil ja lastakse pärast seda vette,et erilubadega kalastajad saaks angerjaid söögiks püüda!Lõhede püük ilma sarnaste erilubadeta on keelatud ja kudemisajal ei tohi püüda lõhet mitte ükski kalastaja, ka mitte loa ostnu, selle eest hoolitsevad kuulivestides automaatpüstolitega varustatud ja atv-dega ringiliikuvad keskkonnainspektorid,kes kalastajate avastamiseks kasutavad droone! Kui oleks põhjus lõhedes, saaks lõhemaime ka ilma radioaktiivses lahuses leotamata ülesvoolu vette lasta!
HEJ 18. jaanuar 2021, 20:24
alla 10MW võimsusega hüdroenergiajaamad tuleb sulgeda, sest need teevad elurikkusele rohkem kahju kui kasu. Suured HEJ jaamad jäävad. Esimeses järjekorras tuleb sulgeda väikesed jaamad lõhejõgedel, sest lõhed on ohus.
petisele19. jaanuar 2021, 11:39
Lõpeta jamps! Rohelised inimestevaenlased hävitavad kõiki! ainult Narva hüdroelektrijaama nad ei saa hävitada, sest see tooks kaasa roheliste inimestevaenlaste mahalaskmise kohapeal diversantidena! Lõhed on jabur ettekääne! Kui on vaja lõhesid levitada ülesvoolu, on võimalik maime asutada ülesvoolu, kuid kudemisajal on lõhede püük absoluutselt keelatud! Lõhed,kui liik ei ole ohus, ohus on hoopis eestlased omal maal ja selles on süüdi ka inimvaenulikud rohelised, kes kõikjalt Eestist kohalikke inimesi välja ajavad! Üle 10MW hüdroelektrijaam asub ainult okupeeritud Eesti alal Narva jõe idakaldal
15. jaanuar 2021, 11:53
See näitab, milline võim on vene gaasifirmal, mis andis raha saksamaal fondi asutamiseks miljardeid, mida jagatakse suurematele ja tähtasamatele tegelastele, kes looduskaitse sildi all inasustust hävitavad ja eeskätt vene gaasi müüki lihtsustavad!Hüdtroenergia on gaasimüüjatele pinnuks silmas sest erinevalt vene gaasist, on hüdroenergia taastuvenergia, mis ei vaja toimiseks vene gaasi, kuid tuuleenergia ei saa ilma kompensatsioonivõimsusteta toimida, kui hüdroelektrijaamu pole, jääbki üle ainult moskvalt gaasi ostmine ja seega moskva sõjardite rikastamine!
Parandus15. jaanuar 2021, 12:02
See näitab, milline võim on vene gaasifirmal, mis andis raha saksamaal fondi asutamiseks miljardeid, mida jagatakse suurematele ja tähtasamatele tegelastele, kes looduskaitse sildi all inimasustust hävitavad ja eeskätt vene gaasi müüki lihtsustavad!Hüdtroenergia on gaasimüüjatele pinnuks silmas sest erinevalt vene gaasist, on hüdroenergia taastuvenergia, mis ei vaja toimiseks vene gaasi, kuid tuuleenergia ei saa ilma kompensatsioonivõimsusteta toimida, kui hüdroelektrijaamu pole, jääbki üle ainult moskvalt gaasi ostmine ja seega moskva sõjardite rikastamine!
T. T13. jaanuar 2021, 09:34
Kaalutletult õiglane otsus...
15. jaanuar 2021, 11:55
Tõesti sul on õigus, Tõnis Lukas tegi tõesti õige otsuse, kuid saksamaalt raha ootavad "keskkonnakaitsjad" esindavad kuritegelikult moskva huve!
13. jaanuar 2021, 09:17
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
15. jaanuar 2021, 11:54
Lukas tegi ainuõige otsuse, kuid inimestevaenlased gaasidollarite lootuses sõdivad normaalsuse vastu!