Mitmesugust

Juhtkiri | Aitame kalavaenlastega võitlejaid! (4)

LISA KOMMENTAAR

15. jaanuar 2021, 11:13
Nende inimsusevastaste "kalakaitsjate" rahaline toetamine oleks kurjategijate rahastamine, ühelt poolt kuulutatakse, et inimene olevat looduse osa, kuid tegelikult hävitavad nad kõike siinsetele inimestele eluks vajalikku ja kasulikku! Hüdroenergia on igal pool kinnitatud taastuvaks elektrienergiaalliks! Nende ainus eesmärk on põliselanikest koosneva inimasustuse likvideerimine Maarjamaal, et teha ruumi uutele kolonistidele, et kergem oleks likvideerida Eesti iseseisvus ja liita meid vene föderatsiooniga, nagu reffid laaneots, kruuse ja jaanson oma allkirjadega kinnitades taotlesid !
15. jaanuar 2021, 11:03
Kuritehgusid on sooritanud hüdroelektrijaamade hävitajad, kes tegelevad süstemaatilise Eesti põlisrahva hävitamisega, seda tõestasid rohelised ka oma algatatud abieluseaduse muutmise petitsiooniga, mida toetasid ka sotsid=internatsid ja 200eestivaenlast, selle vähemuse diktatuuri kehtestamise eesmärgil kukutati süvariigi tellimusel kapot ja prokuratuuri tööriistana tarvitades ka valitsus, et rahvas vähemuse diktatuuri loomisele rahvahääletusel vastu ei saaks hakata!
Moskvale kasulikud rohelisd15. jaanuar 2021, 10:58
Inimestevaenlastel jäi vene gaasi rahadega loodud saksa fondilt raha saamata Eestile olulise, kvaliteetelektrit tootva hüdroelektrijaama hävitamata jäämise pärast, tuulekeerutamine on inimestevaenlastele väga kasulik, sest ilma kompensatsioonielektrijaamadeta tuulest elektrit ei saa, kui hävitada hüdroelektsijaamad, jääb ainsaks võimluseks vene gaasi tarbivate elektrijaamade kasutamine ja see on kulla-auk vene imperialistidele!
15. jaanuar 2021, 10:54
Inimestevaenlased marutavad, eks neil jäi baltic sea conservation foundationiltrehad saamata järjekordse Eestile vajaliku objekti hävitamata jäämise pärast!