inCharge X laadimisjuhe.
Kasulik
20. jaanuar 2021, 17:00

Elu mugavamaks! | Matkavarustust internetiavarustest

Jagame huvitavat matkavarustust, mis on meile viimasel kuul internetiavarustes silma jäänud.
Prana Rockland matkapüksid.

Prana Rockland matkapüksid

Kirjade järgi on need püksid valmistatud mägironimiseks, kuid sobivad ka täpselt igapäevaste ja tehniliste rõivaste vahelist lõhet täitma. Rocklandi püksid venivad ning on tehtud orgaanilisest puuvillast ja CORDURAst. Viie taskuga teksalõikeliste pükstega saab minna jalutama, matkale, reisile või kas või tööle.

Soodushind u 40 eurot, tavahind 81 eurot

Horcol akupank.

Horcol akupank

Akupankasid on tänapäeval turul palju ja vahel on raske üht teisele eelistada. Horcol paelub oma võimsuse ja (hetkel) soodsa hinnaga. 26 800 mAh mahtuvusega laeb see su telefoni viis kuni seitse korda või tahvelarvutit kaks korda. Samuti võimaldavad kaks USB-väljundit laadida korraga mitut seadet ja digitaalne ekraan annab teada, kui palju energiat on alles jäänud.

Hind 16.30 eurot

Black Diamond Mercury kindad.

Black Diamond Mercury kindad

Matkavarustuse testimisele ja arvustamisele pühendunud veebisait gearjunkie.com valis just need labakud 2021. aasta parimateks.

Neil on ennast viimastel aastatel väga hästi tõestanud PrimaLoft Gold isolatsioon, mis pakub soojustusomadustelt julgelt konkurentsi suletäidisele. Mercury pole uus mudel, Gearjunkie on neid kiitnud juba 2007. aastal, ent see on endiselt tugev kandidaat esikohale nii meeste kui naiste labakute arvestuses.

Mercury kindad pole odavate killast, kuid kestavad aastaid ning tänu eemaldatavale voodrile saab neid sobitada rohkem ja vähem külmadeks ilmadeks. Kinda välispind on 100% veekindel. Uuel mudelil on ka nn päästikusõrm.

Üllatus-üllatus, Mercury on müügil ka Eestis.

Hind Matkamaailmas 112 eurot

Goal Zero Lighthouse latern.

Goal Zero Lighthouse latern

Goal Zero Lighthouse 600 latern annab 600 luumenit valgust ja sellega USB abil laadida kõiki elektroonilisi vidinaid talvetingimustes. Laternal on 360-kraadine LED-tuli ja selle toiteallikaks on sisemine liitiumaku (igaks juhuks sisseehitatud käsivändaga). Laternal on ka kokkupandavad jalad ja käepide laagri lähedusse asetamiseks või riputamiseks.

Hind 57 eurot

inCharge X laadimisjuhe

InCharge X.

inCharge X ühendab endas 6 erinevat laadimiskaablit USB, USB-C ja mikro-USB pistikutega juhtme mõlemates otstes. Juhet on jõutud juba kutsuda “laadijate Šveitsi armee noaks”. 100 W laadimiskaabel suudab tahvelarvuti või arvuti täielikult laadida 1 tunni ja 35 minutiga ning seda võib mõõtude poolest kinnitada võtmehoidjale.

Saadaval praegu veel vaid ühisrahastusplatvormil indiegogo.com. Seal saab 39 euro eest soetada paketi, kus 3 inCharge X juhet + kaks X max laadimisjuhet.