NASTIK. Meie konkursi parim pilt.Foto: Kristian Pikner
Mitmesugust
20. veebruar 2021, 06:00

Fotokonkursi tulemused on selgunud!

Žürii on valinud parimad tööd ning meie lugejad hääletanud oma lemmiku veebis ja meili teel.

Kõige põnevamalt jäädvustas metsamustreid Sander Sirelbu oma fotol „Kolletav rohelus“. Auhinnaks on ajakirja Kalale! Looduses aastatellimus ja pealamp looduses toimetamiseks.

Inimtegevust looduses näitas meile septembris ilmunud fotol ootamatul ja huvitaval moel pseudonüümi „ati26“ taha varjunud fotograaf pildiga „Pisut pikem puhkepaus“. Auhinnaks on ajakirja Kalale! Looduses aastatellimus ja pealamp.

Parima mustvalge foto auhinna saab Kerli Tammanni foto „K_o_n_n_nigu on“. Kerlile läheb meie ajakirja aastatellimus ja retseptiraamat „Merekalad Merriti moodi“.

Konkursi parimaks fotoks tunnistas žürii Kristian Pikneri töö „Nastik“. Auhinnaks on meie ajakirja aastatellimus, pealamp ja retseptiraamat „Tujutõstvad toidud, mida armastame ja mille retsepte jagada põlvest põlve“.

Lugejad hääletasid oma lemmikuks Kristjan Noormetsa foto „Udune noorendik“. Kristjan saab valida, millise Õhtuleht Kirjastuse ajakirja aastatellimust ta soovib. Valikus on Kalale! Looduses, Eesti Ajalugu, Tiiu, Kodukiri, Nipiraamat ja erinevad ristsõnaajakirjad. Lisaks saab Kristjan pealambi.

Palju õnne võitjatele!

Võtame teiega peagi ühendust.