Vee all

Kalateadlane Martin Kesler: „Kesk- Euroopaga võrreldes valitseb Eestis jõe ääres rahu ning vabadus endale sobivat kohta otsida on hoopis suurem.“ (4)

LISA KOMMENTAAR

Heikki8. märts 2021, 21:10
silmakirjalikele teadlastele22. veebruar 2021, 14:12
Kalateadlane rääkigu sellest, kuidas saavad lõhed Hellenurme elektrijaama hävitamise järel merest läbi Hellenurme veehoidla pääseda, kui otseühendus merega puudub, ühendus merega on ainult läbi Narva jõe, mille vesi voolab läbi venelastele kuuluva Narva hüdroelektrijaama, millel puudub kalatrepp, läbi selle ei tule ükski kala läbi! Kas kalateadlasefd tahavad kalu lennukitega Hellenurme elektrijaama paisu ette transportida? Kui jah, miks siis tammist kõrgemale ei või kalu vedada ilma elektrijaama hävitamata? Kas tegemist on vene huvide esindamisega Eestis, mis tähendab vene sõltuvuse suurenamin
b-sotsiaal21. veebruar 2021, 18:00
Aga pane siis viide neile juhtumitele kui need kusagil fikseeritud on, või hoia oma plära endale.
Isegi selles kirjutises21. veebruar 2021, 11:59
pole mööda saadud Putinist! Ilmselt alateadvuses istub ikkagi soov SUURE JUHI järele! Mis puutub aga kalateadlastesse, siis enamasti on tegu seltskonnaga, kes hästi varustatud- ka mitte lubatud püügivahenditega- tegelevad teaduspüügi nime all suuremahulise väljapüügiga ja teadusest on seal niipalju, et ninamikust sabauimeni ja vastupidi mõõtes on tulemused samad. On olnud ka fikseeritud juhtumeid nende poolt organiseeritud salapüütud kalade jõudmisest turule. Oma tarbeks aga, alati.