Mitmesugust

Kas tänapäeva inimese suhe loodusega läheb rappa? (5)

LISA KOMMENTAAR

rohelised ajavad rappa!4. märts 2021, 17:24
Rappa läheb ikka ainult looduskaitsjate ahnuse tõttu! Nemad saavad Saksamaa vene rahadega loodud balticseaconservationfoundationi käest raha metsamajandamise takistamise eest! Rahaahned rohelised elf-is korraldavad riigilt saadud rahade eest Eesti metsade hävitamist,lastes roomikekskavaatoritel lükata raieküpseid palgipuid pikali,lastes kaevata metsa sügavad augud ja saadud pinnas panna kuivenduskraavidesse plastplaatidele toeks,mis takistavad liigvee äravoolu,puit mädaneb,eritab CO2 ja Eesti peab ostma vene gaasi kütteks ja selle põlemisel tuleb täiendavalt süsihappegaasi!
Looduskaitse ajab elu rappa!4. märts 2021, 17:29
Selliselt on elf juba üle 12000ha korralikku metsa hävitanud ja pannud süsihappegaasi levitama,samas sundides Eestit venemaalt vene gaasi ostma, sest tuuleenergia ei toimi iseseisvalt nagu saab toimida hakkepuitu tarvitavatest soojuselektrijaamadest pärit elektrienergia! Rohelised tahaks kogu elu Eestist hävitada, jättes alles ainult röövlinnud ja röövloomad ning lagastatud, mädandatud-soostatud endised metsad!
4. märts 2021, 17:16
Ajakirjas "Ho2risont" aastal 1969 hirmutati inimesi Antarktise jääkilbi täieliku sulamisega, tuues hirmutamisel ette USA "teadlase" arvutuse sellest, et kogu Antarktise jää sulamisel tõuseks veepind meres kohutavalt, tervelt 10 jalga ehk 3m ja 5cm !!!! Nähes, et sellise2õhku numbrid tunduvad mõistusega inimestele naeruväärsed, on hakatud neile numbritele hakatud "õhku" juurde puhuma! Südametunnistuseta valetades on nüüd hakatud kuulutama juba 67m !!! Kollitamine ja lausvaletamine käib inimvaenulike südametunnistuseta roheliste poolt, muud ei midagi
Nunuh25. veebruar 2021, 12:16
See inimese suhe loodusega hakkas rappa minema juba siis, kui mitšurinlased kuulutasid: "Me ei oota looduselt armuande - me võtame neid ise."
4. märts 2021, 17:32
Mitshurinlased vedasid ka koprad Eestisse!