Mets

Metsauudiseid | Metsanduse uue arengukava panevad kokku teadlased (7)

LISA KOMMENTAAR

Kahtlasele 12. aprill 2021, 18:58
Ma olen sinuga 100% nõus , kohutav pilt , kuidas metsa maharaiutakse .
Täitsa16. aprill 2021, 05:29
nõus,linnas on enamus puid maha raiutud ja rahaks tehtud ja keegi on sellest rikkaks saanud ja metsaomanike kritiseeriatele pesakastid ehitanud ja jälle on keegi rikastunud nüüd on linnarahva pesakast co2-te täis ja süüdi on ikka vaene maal elav ja oma metsast hooliv metsa omanik,kes teeb omale harvendus ja hooldus raidest mõne küttepuu,kes võtab oma metsas maha mõned puud kuhu on tulnud ürask sisse.Linnainimese mõttemaailm käib ikka suure kaarega tegelikkusest mööda.
Kahtlane11. aprill 2021, 20:19
Keegi metsatööstur kirjutas, et meil saab metsandusest ( mõtlen selle all metsa raiet) tulu umbes 40 000 inimest. Oleks aeg hakata mõtlema sellele, mida nad peale metsa maharaiumist tegema hakkavad.
Puit venelaste okupeeritud Sortavalast!12. aprill 2021, 16:15
Rahaahnele rohelisele inimesevaenlasele, kes vene gaasirahade eest müüks oma emagi maha, teadmiseks: Eesti metsanduses järgitakse seadust ja pärast raieküpse metsa koristamist, mis raieküpsuse ületamisel nii-sama maha kukuks ja ära mädaneks, istutatakse uus mets! Ebanormaalne on mürkroheliste inimestevaenlaste plaan kogu Eesti metsandus hävitada ja sundida Eesti inimesi kütteks venemaalt fossiilset gaasi ostma ja ehitusmaterjaliks venelaste käest saematerjali! Juba praegu on ehitustel levinud venelaste käest puidu ostmine juba nüüd kehtivate arulagedate metsanduse vaenulike piirangute tõttu!
Kahtlane11. aprill 2021, 20:15
Neile inimestele, kes hindavad elurikast metsa, on pilt juba päris kurb. Kui on riiklikult võetud eesmärgiks, et metsaraie tuludest peab täitma näiteks riigieelarve auke, ei aita mingid teadlaste arengukavad. Ja piiri panebki ette ainult see, kui raiekõlblik mets on maha võetud. Sest kasuahnusel muid piire pole.
12. aprill 2021, 16:08
elf on tõesti kasuahne organisatsioon, mis venelastelt saadud gaasidollarite eest hävitab Eesti metsi ja metsandust majandusmetsi likvideerides ja hävitades mädandamise teel!
elf esindab gazpromi9. aprill 2021, 01:37
ELF tegutseb ainult oma taskute täitmise huvides: tema saab dollareid gazpromi loodud bscf käest, mis maksab suuri rahapatakaid metsanduse suretamise eest elfile, sest metsade maas mädanemisel ja kasutul co2 eritamisel saab gazprom rohkem gaasi müüa, mille põletamisel samuti co2 eritub, seega, kui mets maas mädaneb, on reaalne co2 emissioon topelt suurusega, ükski mets ei seisa lõputult püsti, puud kukuvad pikali, kui neid koristada ei lubata,mädanevad maas ja eritavad co2 !