Eukarya Origin 2.0 pealamp.

Kasulik
26. juuni 2021, 06:00

Teeme elu mugavamaks

Toome lugejani põnevamat matkavarustust, mis meile viimasel kuul Internetis silma jäänud.

Eukarya Origin 2.0 pealamp

Kui oled aus hipster ja sul juba on puust kikilips, käekell ja päikseprillid, siis on Eukaryal sulle pakkuda ka puidust pealamp – võimalik, et esimene selletaoline maailmas.

Laetav USB-ga, veekindel, valmistatud taastuvast ja FSC-sertifikaadiga puidust, alumiiniumist ja karastatud klaasist, ei mingit plastikut. Eukarya istutab  kasutatud puidu kompenseerimiseks puid, samuti ostab tagasi oma vanu tooteid. Nii et ajale vastavalt igati mahe toode.

Hind 107 eurot

Coleman Quad matkatool.

Coleman Quad matkatool

Maksab alla 35 euro ja sellega kaasneb jahuti? Jah, nii on. Ehkki jahuti on vaid külmakott käetoe küljes. 

Matkavarustuse testimisele pühendunud veebisait Gearjunkie aasta parimate matkatoolide TOPis võitis see tool soodsamate istumisvahendite kategooria. Samalaadset tooli on saadaval ka Eestis, kuid nii palju kui kiire guugel näitas, paraku ilma külmakotita. Ent seejuures algab hind 27 eurost.

Coleman Quad on igatahes silmapaistvalt mugav ja lai. Seljakotimatkale pole sel küll asja, aga terveks suveks pagasnikusse visata on kindlasti hea mõte. Või õues grilli kõrvale sättida.

Hind alates 33 eurost.

Owyhee tarp.

Owyhee tarp

Owyhee Tarp on ülikerge kahe inimese tarp, mis näeb välja selline, et tekitab küsimuse, kus lõpeb tarp ja algab telk.

Tarp kaalub vaid 0,7 kilo ja selle pakend pole Ameerika päritolu tootja väitel suurem kui väike cantaloupe’i melon. Samas ei sisalda antud kaal vaiu.

Oma nime on tarp saanud USA Oregoni osariigi Owyhee Canyonlandsi järgi ja 10 dollarit igalt müüdud tootelt läheb selleks, et kaitsta Oregoni kõrbeid.

Hind u 246 eurot

Victorinox Classic Colors Limited Edition.

Victorinox Classic Colors Limited Edition noad

Kõik algas Šveitsi ohvitserinoaga. Ja rohkem kui sajand hiljem valmistab Victorinox endiselt neid klassikalisi taskutööriistu. Nüüd on aga Šveitsi armee nuga ja kogu selle ikooniline funktsionaalsus saadaval 30 uues värvitoonis.

Hind alates 10 eurost

Patagonia Swiftcurrent kahlamispüksid.

Patagonia Swiftcurrent kahlamispüksid

Gearjunkie kiidab uusi Swiftcurrent kahlamispükste naiste mudelit, sest need olla esimesed kahlakad, kus on tegelikult ka naistele sobivuse nimel vaeva nähtud. Uued kahlamispüksid on mugavad, istuvad hästi ja lasevad kaldal katta pikki vahemaid.

Swiftcurrent on valmistatud 100% taaskasutatud riidest ning väidetavalt torkekindlad ja kannatavad väga tõsist kasutamist.  Loomulikult on saadaval ka meeste mudel.

Hind alates 410 eurost