Foto: Kollaaž (Koerajalutaja postitus Facebookis)
Mets
2. september 2021, 15:03

USKUMATU LÄBU! Kes läheb metsa lapse sünnipäeva pidama... ja jätab kogu laga maha, rinnahoidjast kuni roosa õhupallini? (93)

Mis toimub selle inimese peas, kes läheb loodusesse lapse sünnipäeva pidama ja jätab absoluutselt kõik enda järel koristamata, pahandab Facebookis koerajalutaja, kes avastas lausa uskumatu läbu jalutuskäigul Tartumaal Tiksoja metsas.

Vaatepilt platsil oli enam kui jube – seal oli söömata toitu, sigaretipakke ning roosa tühjaksläinud õhupall, mille järgi võib arvata, et keegi tähistas seal oma lapse kolmandat sünnipäeva.

„Sa äratad hommikul oma lapse, et te saaks hakata tegema ettevalmistusi tema toredaks õuesünnipäevaks,“ jagas segaduse avastanud koerajalutaja oma pahameelt ka sotsiaalmeediapostituses. „Sa räägid talle, kuidas te ostate roosad südametega kõrred, kaunistused ja õhupallid. Kuidas te lähete linnaäärsesse metsa, mille RMK just korda tegi. Räägid, kuidas te saate seal mänguväljakutel mängida, trenni teha, koertealal koeri vaadata, seenelistele ja tervisesportlastele lehvitada, olla mõnusalt looduses...“

„Ja siis sa näitad talle, kuidas emme-issi end täis joovad, suitsetavad, prahi suvaliselt maha viskavad, autost muusikat lasevad, lärmavad, rahu rikuvad ja siis kõik oma laga lihtsalt maha jätavad, sest käi p*rse loodus, käi p*rse teiste inimeste töö ja vaev, käi p*rse elementaarne viisakus ja käi p*rse tulevane põlvkond.“

Piltide ja vihase, ohtralt jagatud postituse autor tegi aga veel midagi enamat. Ta tegi seda, mida teised ei teinud: ta koristas selle segaduse ära. „Täiesti ebareaalne. Jah, ma koristasin enamuse sellest lagast ära. Nad jätnud maha ka oma rinnahoidja ja juhtmed,“ nentis segaduse avastanud jalutaja.