Mitmesugust

Lõhel ja meriforellil läheb Eestis pigem hästi (4)

LISA KOMMENTAAR

hüdrojaamu ei kannata gaasirohelised26. september 2021, 22:29
Narva hüdroelektrijaama paisu hävitamise katse tooks kaasa roheterroristi elimineerimise, seega Narva hüdroelektrijaam jääb alles, kuid ikkagi on mürkrohelised tegelased lõhede ettekäändel hävitanud ka Peipsi vesikonda kuuluvatel jõgedel toiminud elektrijaamu koos paisudega, et poleks takistust vene gaasi müümisel, kui kasutatakse tuult ja päikest, siis on vajalik kompenseerimiseks ka vene gaas, hüdrojaamad toimisid ka vene gaasita ja seda mürkrohelised ei salli!
Soolane magustoit😊😊😊😊25. september 2021, 13:58
Oijaa, LÕHEL läheb eriti hästi, sest ma võiks iga päev lõhet süüüa, kui rahakott vastu peaks!!!! 😊😊😊😊Eriti meeldib soolalõhe ja ka lõhega tehtud praad!!!!! Super!!!! Siis ei pea ega ole vajadus tki mingite toodete järgi!!! Ma pigem väldin neid. Vahel kasutan juhust ja ostan soodushinnaga kohe rohkem. See on mulle nagu magustoit!!!! Saia peale rohelist lehtsalatit, lõheviiluke peale ja rass kohvi kõ evale...... mmmmmmmmmm, kui mõnus.!!!!
Soolane magustoit25. september 2021, 14:00
Sry, mitte rass, vaid tass ja mitte kõevale, vaid kõrvale. Näpukas😊!!!
Koprakutt25. september 2021, 13:05
Õige kalamees käib keeluajal jõeääre kopraid spinnaga pildumas, muidu need söövad kalad ja marja ära, muidu ei saa poegi.