Solar 7 päikeseenergial akulaadija

Kasulik
29. september 2021, 16:00

Elu mugavamaks!

Jagame teiega põnevamaid varustuseleide, mis on meile viimase kuu jooksul internetis silma jäänud.

 

Solar 7 päikeseenergial akulaadija

Arvestades Solar 7 kompaktsust, jõudlust ja konkurentsivõimelist hinda, võib see olla praegu kogu turu parim päikseenergial toimiv laadija.

See kujutab endast kerget neljaosalist liigendatud päikesepaneeli, mis suudab pakkuda 5-voldist maksimaalset väljundit mitmesuguste seadmete laadimiseks. Solar 7 käib muljetavaldavalt väikeseks kokku, on tolmu-, löögi- ja veekindel, IP67 reitinguga. Võimsust on laadijal 7,2 W.

Hind umbes 76 eurot.

Osprey Xena 85 seljakott

Osprey Xena 85 seljakott

Osprey naistele mõeldud sarja suurim kott, mille paljud mugavad funktsioonid, näiteks puusavöö taskud ja palju väliseid taskuid, aitavad varustust korraldada. Koti ülemine kate on eemaldatav ja muutub päevaretkekotiks.

Hind 280 eurot (Eestis saadaval Matkamaailmas).

Superfeet ADAPT Run ja Run Max sisetallad

Superfeet ADAPT Run ja Run Max sisetallad

Superfeeti uusimad sisetallad ADAPT on ette nähtud jooksmiseks. Integreeritud on need Superfeeti adaptiivse mugavuse tehnoloogiaga, kahekordse pehme Aerolyte'i kihi ja kannapehmendusega, mis hajutab lööke ja vähendab vibratsiooni. Neid on saada kaks mudelit: ADAPT Run ja ADAPT Run Max. Suurepärased kandmiseks ka käimisel ja matkal.

Hind umbes 42 eurot.

Black Diamond Mercury kindad

Black Diamond Mercury kindad

Käes on kõigest september, aga juba tasub talveks valmistuda ja alustada külma ilma varustuse otsinguid.

Juba mitmendat aastat järjest valib matkavarustuse testimisele pühendunud veebisait Gearjunkie Black Diamondi Mercury aasta parimaks talvekindaks. Neil on veekindel pealiskinnas ja Primaloft soojustusega sisekinnas. Kerged, vastupidavad, sisekindal eraldi nimetissõrm, neljas suunas veniva Pertex kangaga – tundub proovimist väärt.

Hind 112 eurot