Vaikelu Praktiku anduri ja ahvenaga.

Foto: Igor Ixa Nael
Kalapüük
26. detsember 2021, 16:00

Kajaloodiga viid peibutise kalale otse nina ette

Enam pole vaja nuputada, kas kala täna ei võta või teda lihtsalt pole all – kajalood näitab kohe ära, mis su jääaugus toimub.

Et huvilisele uue vidina muretsemist lihtsamaks teha, vaatame, kuidas hindavad erinevate kajaloodide kogenud kasutajad oma elektroonilisi abimehi.

Ixa kasutab Praktikut

„Nii nagu nimigi ütleb, on venelaste Praktik talvisel kalapüügil väga praktiline ja lihtsalt kasutatav abimees,“ kinnitab tuntud kalamees Igor Ixa Nael Viljandist. „Eelseadistada on seda väga lihtne ja ka eestikeelsed kasutusjuhendid on netis saadaval.“ Ixa nendib, et vaatas kuulsate Štšerbakovide videot ja seadistas oma kajaloodi selle järgi. „Aparaadil on kolm režiimi, mina kasutan flasher’it,“ selgitab ta.

Praktikuga püük on harjunud kasutajale lihtne. „Käivitad seadme, sopsutad anduri vaikselt vette ja kohe on pilt ees, mis sinu all toimub,“ räägib Ixa. „Ekraan näitab ära nii sügavuse kui ka kalad. Põhiliselt kasutan Praktikut nii ahvena kui koha sikuskapüügil. Lahe ja hasartne on vaadata, kui järsku ilmub pärast peibutise mängitamist eikusagilt keegi tegelane ja kui õnne on, rabab landi endale põske!“

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99