Mets
19. märts 2022, 06:00

Metsanduse kutsevõistlused toimuvad tänavu 17.–18. juunil Järvseljal

Juba 52. korda peetavate kutsevõistluste kava on väga mitmekülgne, sest ühendatud on traditsioonilised metsanduslikud kutsevõistlused, raiespordivõistlused ning legendaarsed metsaüliõpilaste suvemängud.

Mõlemal päeval tuuakse osalejaini põnev meelelahutusprogramm ja maitseelamusi pakub Gustav Gatering. Kutsevõistlustelt ei puudu ka saunaelamused.

Kutsevõistlustel võistlevad metsakasvatajad, metsameistrid, noorendike hooldajad, jahimehed, masinaoperaatorid ning lisaks saab teadmisi proovile panna mälumängus. Raievõistluste alad on langetamine, saeketivahetus, täpsussaagimine, kombineeritud järkamine ja laasimine. Suvemängude raames võisteldakse võrkpallis, jalgpallis, ümber järve jooksus, paadirallis, metsamehe ja rammumehe aladel.

Osalema on oodatud kõikide metsandusega seotud ettevõtete ja organisatsioonide liikmed ja töötajad, Luua Metsanduskooli ja Eesti Maaülikooli metsanduse ja inseneeria instituudi tudengid, vilistlased ja töötajad, metsandusega seotud füüsilisest isikust ettevõtjad, erametsaomanikud ja koostööpartnerid. Ja loomulikult ka nende pered ja kõige väiksemad metsasõbrad.

Täpsem info on leitav kutsevõistluste kodulehel.

Jälgi ka ürituse Facebooki lehte nimega Metsanduse kutsevõistlused, Järvselja suvemängud 2022.