
Nüüd – puhastame lihatüki vähesest kelmest, asetame vaakumkotti, lisame mõnuga jeera’t (see on Lähis-Ida köögis kasutatava vürtsköömne teine nimi). Jeera on väga mustvalge maitseaine – osad armastavad seda ja teised vihkavad. Juurde veel võid, rosmariini, soola ja suhkrut. Tõmbame liha vaakumisse. Küpsetame ahjus 54 kraadi juures 4,5 tundi ja siis grillime süte kohal. Viilutame ja serveerime koos bataadikreemi, pastinaagi-õunakreemi ja punase kapsaga. Kaunistame mõne koriandrioksa ja verikäkikrõpsuga.
Digipaketiga saad ligipääsu Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Käsitöö, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo, Eesti Metsa, Kalale! Looduses ja Ristiku Ristsõnade tasulistele artiklitele. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)