COOP | Sisuturundus
19. mai 2022, 09:53

VIDEO | Coopi autoloosi võitja: alles kaks nädalat tagasi liitusin lotoga ja juba võitsingi auto!

„Olin tööl, kui mulle helistati ja võidust teatati. Esialgu ma väga ei uskunud seda, kuid mul soovitati kontrollida kodulehelt, et helistaja ikka töötab Coopis ja see pole tüngakõne. Aga siiamaani pole võit veel kohale jõudnud,“ räägib Coopi autoloosi võitja Sven Salmiste (34), kellest sai uhiuue Toyota RAV4 omanik.

Pole ime, et Sven arvas, et keegi teeb tüngakõnet – ta tunnistab, et on ise ka neid sõpradele-töökaaslastele tellinud, nii ta eeldaski, et keegi teeb lihtsalt tagasi. Coopi autoloosi võit võis olla ka asjakohane nali, sest veidi üle aasta tagasi naeratas lotoõnn hoopis Sveni sõbrale… „Jah, minu sõber Illimar Kaiust võitis eelmisel aastal Coopi autoloosis auto. Mina ja elukaaslane oleme mõlemad pärit Kaiust, kuid kolisime sealt juba 15 aastat tagasi Tallinna,“ sõnab Sven.

Pärast võidukõnet helistas Sven kohe elukaaslasele Maretile. Loomulikult ei uskunud ka naine esialgu sellist šokeerivat uudist. „Alles kaks nädalat tagasi liitusin selle lotoga… See oli ikka päris korralik loosiõnn, kõigest kahe nädalaga auto,“ rõõmustab Sven, kes liitus kampaaniaga Laagri Maksimarketis. See oli tema sõnul kõigest paari kliki küsimus.

Varasemalt Svenil loteriis eriti vedanud pole. Kõige suuremad võidud on jäänud 20 euro piiridesse.

Lubab nüüd parkimisplatsi suuremaks ehitada

Sveni ja tema elukaaslase Mareti peres kasvab kolm last, kellest kõige noorem on vaid aastane. Et pere on suur (lisaks on kodus koer ja kass), muretseti alles möödunud aastal väikebuss, kuhu terve pere lahedalt sisse mahuks.

„Naine sõidabki eelkõige selle bussiga ning mõtlesime hiljuti, et äkki oleks mõistlikum igapäevaseks liikumiseks osta mõni väiksem auto. Siis ei peaks iga päev linna vahel bussiga tiirutama, see võtab ju palju bensiini ka. Nüüd ongi meil see veidi väiksem auto olemas,“ seletab Sven ning avaldab: ilmselt jääb tema võidetud Toyota pigem elukaaslasele kasutada. Ehitusel töötav Sven ise sõidab igapäevaselt oma tööautoga. „Aga Laagri Maksimarketisse toidukraami ostma tulen küll uue võiduautoga,“ lubab Sven.

Kuna pere elab Tallinna lähedal Alliku külas, on auto nende peres vajalik. „Ühistransport on siin üsna nigel – pole päris nii, et üks buss sõidaks teise järel,“ nendib Sven. Lisaks armastab pere sõita autoga mööda Eestimaad. „Näiteks eelmisel aastal, kui bussi ostsime, siis sõitsime päris palju ringi – käisime Saaremaal, Lõuna-Eestis… Me ikka liigume üsna palju, aastane läbisõit on suur,“ kõneleb Sven. Kuhu viib aga esimene pikem sõit uue Toyotaga, pole veel otsustatud. „Võib-olla käime maal Kaius ära – siis saab oma perele ka näidata uut autot,“ mõtiskleb Sven.

Uut Toyotat Sven kiidab: „Auto on loodussõbralikum, hübriid – saab kütet säästa. Välimus on ka ilus. See on ikka suur asi ja korralik auto ning kulus meile väga ära.“

Kuna autosid saab Sveni ja Mareti paarismaja hoovis seisma lausa kolm, lubab Sven suvel parkimisplatsi veidi suuremaks ehitada. „Mul on tegelikult seal veel ATV ja treiler, nii et ruumi on tõesti juurde vaja.“

13 ja reede tõi hoopis õnne!

Kuigi Laagri Maksimarket ei ole perele kõige lähem toidupood, satutakse siia kõige sagedamini. „See on suur, avar ja kodu lähedal. Kaubavalik on hea ja hinnad mõistlikud. Laste ja vankriga on üpris keeruline kitsastes vahedes käia – mõned poed on sellised, et ei mahu liikumagi. Siin seda probleemi ei ole,“ selgitab Sven. Elukaaslase Mareti sõnul käiakse poes paar korda nädalas ning kordamööda, seega pole poodlemine ainult ühe poole ülesanne. „Aeg-ajalt tellime ka toitu koju, kuid meie meelest on poes kohapeal lihtsam käia – saab kiiremini ja ise kauba valida,“ lisab Maret.

Poes käies eelistatakse alati nutikassa kasutamist. „Meie arvates on nutikassa mugav, sest asjad saab kohe kotti panna ja järjekorda ka ei ole,“ kiidab Sven.

Võiduauto sai Sven kätte omamoodi kuupäeval: 13 ja reede, mida peetakse tihti halva endega päevaks. Kui selle kohta Svenilt uurida, siis teatab mees: „Ma polnud kuupäevale mõelnudki…aga miks see peaks olema halb? Mina nendesse asjadesse ei usu. Olen ise sündinud 13. kuupäeval – 13. detsembril.“

Pärast auto kätte saamist suundus perekond koju, et natuke tähistada. „Meil on plaanis väike grilliõhtu, näiteks naabrid lubasid külla tulla.“ Sven käis hommikul korra tööl, kuid pärastlõuna on juba vaba. „Ega ma täna enam tööle keskenduda ei saaks, nii et aitab küll,“ ütleb ta.

Kuidas Coop Lotos osaleda?

Coopi kliendikaardi omanikuna saad nüüd valida, kas koguda oma ostudelt lotopileteid või boonusraha. Vastava valiku saad mugavalt teha kliendiportaalis või Coopi kaupluse kassas. Oma valikut ei pea igakuiselt uuendama, kuid soovi korral saad seda igal ajal muuta.

Coop Loto loosimistes osalemiseks registreeri Coopi kauplustest või e-poest oste tehes Coopi kliendikaart, milleks on Säästukaart, Säästukaart Pluss või Coop Panga maksekaart. Iga 10 euro suurune ost = vähemalt 1 lotopilet (sõltuvalt boonustasemest).

Coop Loto auhinnad loositakse välja eelmisel kuul kogunenud lotopiletite vahel hiljemalt järgmise kuu 10. kuupäevaks. Loosimise tulemused avaldatakse Coopi kodulehel ja Coop Eesti Facebooki lehel. Iga kuu loositakse välja elektriratas Amplerilt, teler Samsung 55" QLED, robottolmuimeja Electrolux, espressomasin Saeco GranAroma, kuumaõhufritüür Tefal, reisivautšer Reisieksperdilt puhkuseks Eestis (väärtusega 1500 eurot), Coopi kinkekaardid ning loomulikult peaauhind TOYOTA RAV4 Hybrid – jah, iga kuu ja päriseks!