Burger rebitud lihaga.

Foto: Kristi Väät
Margo Pajuste 26. juuni 2022 16:00

„Esimene barbecue läheb aia taha, teine-kolmas kord on enam-vähem ja neljas juba täitsa hea,“ julgustavad BBQ-spetsid Harry ja Priit eestlasi peale ammu igavaks muutunud grillimise lihaga midagi uut ja põnevat peale hakkama.

Suviseid grilli- ja barbecue-retsepte jagavad kalameeste ringkondades kulinaarse osavuse poolest ammu tuntud Harry Pommer ja soliidse barbecue-kogemusega tippkokk Priit Toomits.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad