SAVI JA KOHA. Kala läks küll keskelt pooleks, aga maitset see ei mõjutanud.

Foto: Margo Pajuste
Margo Pajuste 23. august 2022 06:00

Kõik algas sellest, et Toomits oli põrsapõlves lugenud, kuidas seiklusjuttude sarjas küpsetati lõkkel saviga kokkumätsitud kala. Kes võis seda teha, ei mäletanud me enam kumbki. Olid need pärismaalased mõnes indiaani- või Aafrika-raamatus või hoopis õhupalliga saladuslikule saarele lennanud seltskond.

Niisiis läheme Toomitsaga metsa, teeme lõkke üles, mätsime kala saviga kokku ja vaatame, mis välja tuleb.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon