PÜÜDMAS. Kohe tuleb elu kala.

Foto: Robert Lang
Margo Pajuste 16. september 2022 06:00

„Kahe ja poole kuni kolmekilone haug on maksimaalne, mis tasub üldse söögi mõttes koju viia,„ ütleb tippkokk ja harrastuskalamees Rain Käärst. „Üle kolmekiloste liha on sitkem ja neist saaks ehk vaid kotletti teha. Mulle meeldib merehaugi süüa äkisena ning selleks sobib kilo-poolteist kuni kaks ja pool kilo kala.“

Kalagiid Timo Tintsega tutvumine viis tippkokk Rain Käärsti taas kalavetele ja nüüd juba suurema hooga kui kunagi varem.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon