Mitmesugust
18. november 2022, 09:38

Juhtkiri | Hurraa x 3!

Keeruliste aegade kiuste leiab vahel ikka põhjust ka rõõmustamiseks – eestlased tulid taas spinningupüügi maailmameistriks!

Eelmine kord tegid meie mehed seda 2018. aastal Inglismaal.

Minu meelest on vahva, et ehkki mõned mehed koondises juba eelmisest korrast maailmameistrid, on siin valdavad uued näod. See näitab, et asi areneb ja fanaatilisi spinningiste, kes suudavad kalapüügi maailma absoluutses tippklassis kaasa lüüa, tuleb peale. Spinningupüük on Eestis populaarne ja saab nüüd minna ainult popimaks.

Mis siin keerulist on, otsid oma top-notch kajaloodiga kala üles ja viskad talle landi pähe, võib mõni öelda. Ei ole asi sugugi nii lihtne – see kala tuleb võtma ka saada. Pealegi - veekogu, kus tänavune MM peeti, oli 40 kilomeetrit pikk, sügavused kohati üle 50 meetri. Tohutu töö, mille meie mehed infot kogudes ja analüüsides ära tegid, leides lõpuks toimivad kalakohad. Ulme!

Treeningutest, võistluspäevadest, taktikast ja varustusest, lantide ja püügitehnikani välja saab huviline kõik teada meie ajakirja sellest numbrist. Head lugemist!

Ja veel kord tugev käepigistus Eesti koondisele! Alexander Andrusenko, Denis Manov, Ivo Sööt, Lehar Leetsaar, Raigo Padar, Roman Jakovlev ja kapten Andrus Käpp – te olete uskumatult tublid!