KULDSEKS. Kui kala praadida ilma paneeringuta, peaks pann olema tulikuum.

Foto: Shutterstock
Priit Toomits 26. november 2022 06:00

Kas sügavkülmutatud kala võib otse ahju panna? Millal lisada kalasupile maitseained? Kohe saate teada.

Korjasime kokku hulga küsimusi, mida algajad on siin-seal köögiteemalistes internetifoorumites ja Facebooki gruppides kala valmistamise kohta küsinud.

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • 8 digiväljaande lugemisõiguse
  • Üle 1300 tellijale mõeldud artikli kuus
  • Jagada tellimust 4 sõbraga
  • Võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99