Steik sai valmis.

Foto: Margo Pajuste
Margo Pajuste 18. veebruar 2023 16:00

„On kolme sorti steiki – pooltoores, keskmine ja, kuidas seda nüüd ilusti öelda, well done ehk /---/ keeratud,„ ütleb Ardo Kalda BBQ Ässadest otse kaamerasse. „Siia paneme pärast piiksu peale!“

Satume BBQ Ässadele külla päeval, mil neil on käsil kolme uue grilliretsepti salvestus.

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • ligipääsu kogu Õhtulehe tasulisele sisule
  • vähem reklaami
  • jagada lugemisõigust nelja sõbraga
  • võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99