SULAB SUUS. Pehmemat ja mahlasemat kanafileed ei ole loo autor söönud.

Foto: Margo Pajuste
Margo Pajuste 17. mai 2023 06:00

Õrn, mahlane, suus sulav ... Kui poleks ise näinud, ei usuks, et see rebitud kanafilee on pikki tunde ahjus veetnud.

Tondi Resto peakokk, pika BBQ-taustaga Tõnis Neigla õpetab valmistama suus sulavat rebitud kanafileed.

Edasi lugemiseks:

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • ligipääsu kogu Õhtulehe tasulisele sisule
  • vähem reklaami
  • jagada lugemisõigust nelja sõbraga
Näita vähem
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99