COOP | Sisuturundus
20. märts 2024, 09:51

Hiiumaale läks peaauhind esimest korda!

„Me ei tea ju inimesi, kes võidavad lotoga miljoneid või autosid. Ja siis äkki sulle öeldakse: palju õnne, te olete võitnud auto!“ imestab Coop Loto peavõidu napsanud Anu Hiiumaalt

Kuldsed sõnad on need tõepoolest, sest ega me ju neid väga isiklikult ei teagi. Nüüd aga tunnevad sellist inimest kõik hiidlased, sest Hiiumaal tunnevad kõik kõiki ja nii säravat rõõmsatujulist naist nagu Anu Pielberg (59) kohe eriti. Hiiumaal oodati peavõitu – Toyota RAV4 – kõik need aastad ja lõpuks see saabus. Ning nagu kirss tordil – naistepäeval!

Hülgehalli mere ja ilmaga mõjus see vahva Hiiumaa naine kui kõige päikesepaistelisem suvepäev. Ta lausa hüppas ja hõiskas rõõmust! Kohale oli tulnud suur hulk sõpru ja kaaslasi, kellega oli juba kokku lepitud, et kell seitse nad tema kodus näevad ja tähistavad. „Siin on kõik minu fan club, kes saavad ka hakata selle autoga sõitma, sest nad on ühistu liikmed,“ tutvustab Coop Loto märtsikuine võitja Anu. Abikaasa Urmas teatab muuseas, et naisel on sõbrannasid nii palju, et tähistamist jagub siin suve lõpunigi ning seepeale kutsub Anu ühtlasi kõiki teisi, kes täna ei saa, siis suvel külla – sauna tegema.

Anu on seni Volvoga ringi vuranud ja ta ei tea veel, mida sellega täpselt teeb, kuid õigupoolest on lähedasi nii palju, et sõiduki kasutuse pärast muret tundma ei pea. Abikaasal on üks kaubik ja koos toimetavad nad mandri ja saare vahel mitmesuguste kaupadega. Teisisõnu: sõitmist, sõiduhuvilisi ja sõiduvajadust selles perekonnas jagub. Selle päeva Tormi poe esise piduliku osa lõppedes on Anul kindlasti vahepeal vaja kontorisse tööasju tegema minna. Õnnitlejaid on nii palju, et ei teagi, kuidas ta jõuab.

Coopi poodi armastab Anu üle kõige. Ja muidugi on ka sealsed müüjad kõik elu jooksul väga kalliks saanud – nagu väiksemates kohtades ikka, suheldakse vahetult klienditeenindajatega palju rohkem ja mõned saavad isegi heaks sõbrannaks või sõbraks. Sel päeval oli Anu ettenägelikult ära tellinud kaks kringlit, aga otsustas ühe neist poe teenindajatele kinkida: „Laske hea maitsta,“ hüüdis ta üle leti, kust tellitud pagaritooteid ulatati.

„See on tegelikult väga väga… kummaline…“, muutub Anu vahepeal ka mõtlikuks. Auto dokumentide allkirjastamisel märgib ta ikka ja jälle, et selliseid asju ju ei juhtu. Nende kohta, kellega ongi midagi taolist juhtunud, usub ta, et kõik ütlevad seda, et käesolev tunne on teistsugune: „Me ei tea inimesi, kes võidavad lotoga miljoneid või autosid. Ja siis äkki sulle öeldakse, et palju õnne, te olete võitnud auto! Mis mõttes?! Kas päriselt?“

Kummaline on ka see, et samal päeval, naistepäeval, kui Anu võidust telefonikõnes teada sai, möödus täpipealt kaks aastat päevast, mil ta Coop Lotoga liitus.

Kuidas Coop Lotos osaleda?

Coop Loto auhinnad loositakse välja eelmisel kuul kogunenud lotopiletite vahel hiljemalt järgmise kuu 10. kuupäevaks. Loosimise tulemused avaldatakse Coopi kodulehel ja Coop Eesti Facebooki lehel. Iga kuu loositakse välja hulk erinevaid auhindu, millest suuremad on 3000 € reisivautšer Reisieksperdilt, Alexela 3 x 2000 € kinkekaart, Apple iPhone 15 Pro ja Macbook Air 13, robottolmuimeja, Playstation 5, Makita tööriistakomplekt, espressomasin, Coopi 1000 € kinkekaardid ning loomulikult peaauhind TOYOTA RAV4 Hybrid – jah, iga kuu ja päriseks! Auhinnad on üleval siin!

Kõiki eelmisi autode üleandmisi saab vaadata siit.