Sisuturundus
27. märts 2024, 09:59

Meeste tee sileda nahani: kuidas depilatsioon muudab suhtumist ja tõstab enesekindlust

Kuigi paljud mehed arvavad, et depilatsioon on mõeldud vaid sportlastele või muudab nad kuidagi vähem mehelikuks, on tegelikkuses suhtumine muutumas ja tänapäeval kannavad mehed oma naha eest sama palju hoolt kui naised. 

Kvalifitseeritud depilatsioonimeister Olga Leinštrep julgustab kõiki mehi tulema depilatsiooni Eesti esimesse ainult meestele mõeldud depilatsioonisalongi. „Depilatsioon ei ole enam ammu meeste seas tabu ja paljudele meestele pole depileerimine midagi uut,“ rääkis Olga, kelle juures käivad mehed depileerimas ja trimmimas juba aastaid. Olga lisas, et kliendid on tagasisides hinnanud salongi puhtust ja privaatustust. Kuigi jah – paljud Eesti mehed pole seda veel omaks võtnud ja suhtuvad depilatsiooni pisikese eelarvamusega.

Miks peaks mees depilatsioonis käima?

Depilatsioon ei ole mõeldud ainult sportlastele ega piirdu pelgalt suveperioodiga. Mehed, kes kannavad hoolt oma välimuse eest, valivad depilatsiooni aastaringselt, et vabaneda häirivatest karvadest seljal, rinnal, intiimpiirkonnas ning mujal. Depilatsioon ei aita mitte ainult parandada välimust, vaid on ka oluline hügieeni seisukohalt. Lisaks – erinevalt raseerimisest ei põhjusta depilatsioon karvade sissekasvamist või naha põletikulisust, vaid jätab naha pehmeks ja siledaks pikemaks ajaks.

Üks levinumaid depilatsiooni teenuseid meeste seas on manzilian waxing ehk meeste brasiilia depilatsioon, mis hõlmab kogu intiimpiirkonna karvade eemaldamist. Kuigi paljudele võib see tunduda esialgu hirmutav või valus protseduur, kinnitab Olga, et esmakordne kogemus on tavaliselt kõige intensiivsem ning igal järgneval korral muutub protseduur valutumaks ja lihtsamaks. Oluline on protseduurile läheneda rahulikult ja avatud meelega, et minimeerida võimalikku ebamugavust.

Depilatsiooni regulaarsel kasutamisel muutub nahk aja jooksul üha siledamaks ja karvakasv aeglasemaks ning õhemaks. Selle asemel, et võidelda pidevalt raseerimisest põhjustatud ärrituse ja ebameeldivate sissekasvanud karvadega, on depilatsioon mugavam ja esteetiliselt kaunima lõpptulemusega. 

Esimene samm enne protseduuri on maha suruda kartused ja leida endas julgus! Oluline on meeles pidada, et enne depilatsiooni tulekut peaks järgima mõningaid ettevalmistavaid samme. 2 nädalat enne depilatsiooni ei tohi raseerida ega trimmida, lisaks tuleb jälgida hügieeni. Nii lihtne see ongi! Sõltuvalt individuaalsest karvakasvust on soovitatav külastada salongi 4 nädala tagant. Regulaarsel depilatsioonil on kumulatiivne efekt – protseduur muutub iga korraga vähem valulikuks ja tulemused püsivad kauem.

Trimmimine

Kui pole kindel, kas tahta vabaneda kõigist karvadest või on alguses hirm depileerimise ees, siis pakub meeste salong ka trimmimise teenust. Trimmimine on protseduur, kus karv lõigatakse masina abil lühemaks – protseduur jätab hoolitsetud ja puhta viimistluse, vaatamata sellele, et karvu ei eemaldata. Klient saab ise valida, kui pikaks oma kehakarvu soovib jätta ning need trimmerdatakse nagu vaja. Tihti valivad kliendid ka erinevaid kombo-pakette, kus osad kehapiirkonnad trimmerdatakse ning osad depileeritakse. 

Olga julgustab kõiki mehi avastama depilatsiooni eeliseid. See on investeering iseendasse, mis tagab pikaajalise heaolu ja enesekindluse. Ärge laske hirmul või eelarvamustel end tagasi hoida!

Broneeri aeg kodulehel, võta ühendust helistades +372 5693 8965 või kirjutades: [email protected]