Pärnu koduta loomade varjupaik: koer sõbrapäevaks saadud kuudi ees.Foto: Risto Kask
Ilm
15. veebruar 2013, 10:06

PILTUUDIS: Pärnu varjupaiga koerad said sõbrapäevaks uhked kuudid (11)

Eesti Puitmajaliitu kuuluv majatootja Nordic Houses OÜ ehitas heategevuskampaania „Aita Nõrgemat" raames Pärnu koduta loomade varjupaigale 12 kvaliteetset ja soojustatud koerakuuti, mis neljajalgsetele sõpradele sõbrapäeval üle anti. Kutsade uued kodud on soojustatud, tuulekindlad kuudid ning seal juba külm ja niiskus neile ligi ei tiku.

Nordic Houses kavatseb kevadel oma tootmise valda ehk Kuusallu üles seada ka 60 linnumaja ja neli puitpinki Kuusalu alevi ühisele korvpalli ja jalgpalliplatsile.

Nordic Houses OÜ soovib Pärnu varjupaiga koerakuutide projekti raames tänada kõiki abi pakkunud osapooli, kelleks on: Klavis OÜ, K-Kate Katused OÜ, Tammiku Plekikoda, Rimelto OÜ ning loomulikult aktsiooni algataja MTÜ Aita Nõrgemat.

Üleriigilise heategevuskampaania käigus kogub MTÜ Aita Nõrgemat annetusi loomade varjupaikadele koerakuutide ehitamiseks veebruarikuu lõpuni.

Oma panuse saab anda ülekandega MTÜ Aita Nõrgemat arvelduskontole SEB pangas a/a 10220093334016 või telefoni teel - helistades numbrile 900 1212. Ühe telefonikõne hind on 2 eurot ning raha arvestatakse juurde järgneva kuu telefoniarvele kõne 11. sekundil.