Foto: Reporter.ee
Eesti uudised
1. august 2013, 08:27
"Reporteri" video!

ŠOKEERIV AVASTUS: Kernus roomas kraanikausist välja nastik! (79)

Suveajal juhtub igasuguseid asju. Kernu rahvast üllatab kraanikausist majas luusimas käiv madu, vahendab Kanal 2 "Suvereporter".

Kernu naine läks keldrisse, kus asub majapidamisruum kraanikausi, pesumasina ja muu sarnasega. Naine otsustas kraanikaussi osa pesu enne likku panna, kui masinaga pesema hakkab.

Hakkas siis korki ette panema, aga midagi oli ees – esimesel hetkel ei saanud aru, aga järgmisel jõudis kohale, et see on ussi pea, mis oli kraanikausi sõelaaugust pooleldi läbi. Naine kohkus ja põgenes.

Lõuna paiku mõtles perenaine, et läheb vaikselt ja piilub, mis on ussist saanud ja ühtlasi teeb pilti. Nastik oligi kraanikausis, naine tegi pilti ja jooksis minema.

Õhtuks oli nastik ennast kanalisatsiooni tagasi peitu tõmmanud. Siis tuli kohale üks meessõber ja pani oma videokaamera lindistama. Möödus tund. Kui naine läks uuesti majapidamisruumi, siis oli mees käpuli põrandal, äravoolutrapi juures, ja ütles, et uss sisistab kusagil, aga ei saa aru, kus. Järgmisel hetkel kargas mees püsti, sest avastas ussi oma pea kohalt, rätikunagi küljest. Sealt tõstis mees ussi ahjuroobiga ämbrisse. Nüüd elab nastik oma ussielu jälle pere lauda taga puuriida all.