Loomad

TV3: vana koer oli visatud prügikasti (29)

LISA KOMMENTAAR

to heh20. september 2013, 07:29
kahju, et inimeste seas liigub ringi ka sinusuguseid jobusid.
heh19. september 2013, 22:38
kes sellist vana koera nässi tahab kellel suu haiseb nagu mingi penskari perse.
mina_ise19. september 2013, 14:02
@koeramees
TUBLI !!!! Hästi tore ja armas lugu , oled hea inimene .
tõde19. september 2013, 13:41
kui sellest loomade hoiupaigast koera võtad, siis pead 80-100 euri välja käima, ma usun perenaisel lisanduvad sinna veel ravikulud. kuu pensioniga peab arvestama ja see võib saada takistuseks küll. aga kui on nii, et ta tõesti ei saagi kõndida ja jalutada, siis peaks ikka mõtlema, et koer elaks mujal.
koeramees19. september 2013, 12:26
Tõin kunagi ühe vana ja poolpimeda koera püssitoru eest ära. Peremees suri tal ära, vana maamaja jäi tühjaks, noored pärijad ei osanud vanaperemehe truu sõbraga muud tarka teha. Koer oli juba lühikese keti otsas, püssimees võttis toas julgustuseks viina. Jätkus häbematust veel koera eest küsida viiskümmend eeku - muidu lasen ikka maha, "noorperemees" olla käskinud. Tuletasin vaprale püssimehele meelde, mida arvan temast ja kogu tema suguvõsast, võtsin koera ja sõitsime minema. Koerakene elas minu pool veel üle kahe aasta ja suri loomulikku surma , vaikselt ja vanadusse. Sai noore koeraga hästi läbi ja magas mul voodi ees, ei jäänud sammugi eemale, kui kodus olin. Nii head koerakest ja ustavat pole mul veel enne olnud, oli kuulekas ja vagune loom. Paar kuud enne tema lahkumist neljajalgsete paradiisi juhtus see, et tema kunagine "hukkaja" jõlkus küla mööda ja klunis "laenuks" raha. Enne, kui jõudsin ta verbaalselt põrguvürsti juurde suunata, oli see vana ja vagur koer korraga platsis ja kargas mehikesele säärde. Klassikaliselt kohe. Pärast konflikti lahenemist oli loom veel tükk aega rahutu, ronis sülle ja vahtis akna poole. Üteldagu nüüd, et koerad millestki aru ei saa.
vikat19. september 2013, 11:37
vanamemmel ka ilmselt liikumisega probleem ja ei olnud see vana peni esimest korda üksi jalutamas, ta ju polnud kellelegi ohtlik, aga leidke see ELAJAS, kes peni konteinerisse viskas!!!
Uss19. september 2013, 10:27
Oh värdjad-värdjakesed, küll ka teie ühel päeval prügikastis või selle läheduses lõpetate (kindlasti mitte hooldekodus). Ja see kutsika sõiduteele jätnud jalgrattur on ehk tänaseks juba autorataste all oma sitase elu lõpetanud. Ma väga loodan.
Eeva19. september 2013, 10:22
Koerakesele palju jõudu ja tervist paranemiseks :) aga mis teksti õigekirja puutub siis nt. mul kunagi oli tööandja kes kirjutas sõna PARAKRAFF niimoodi.
Aina hullemaks..19. september 2013, 08:53
Valge Kassi Maja19. september 2013, 08:53
Üldiselt oleks muidugi vanale koerataadile parem, kui saaks oma perenaisega olla. Mõnede memmedega õnneks on nii, et saab rääkimisega asju lahendada, saadakse asjast aru ja viga ei korrata, tedaes, et kui veel juhtub, siis enam naljalt sõpra tagasi ei saa. Vaatame, mis saab. Asja teine külg on siin veel see, et suure tõenäosusega küsib hoiupaik perenaiselt ka päris kopsaka summa, mida viimasel olla ei pruugi:(
kass19. september 2013, 08:39
Nn uuriv ajakirjandus TV võiks teha väikese järelepärimise selles osas, kui palju on Eestis tädikesi, kes lasevad oma koolitamata koerakesel vabalt ringi lipata - ise teades, et koeral on kombeks võõrastele otsa karata. Tädikese jaoks on koer oluline sõber ja silmatera, aga suvalisele võõrale (ütleme, et jääb mõni väikelaps tee peal ette) võib tekitada probleeme. Määritud/lõhutud riietest ehmatuseni.
Koera heaolu silmas pidades tuleks ta muidugi perenaisele tagastada. Vana koer juba, ei ole ta uute inimeste juures õnnelik, tahaks ikka oma. Aga kas tema perenaine on seda väärt? Laseb koera uuesti ula peale, sõidab keegi kogemata pimedas loomale otsa... Igas mõttes on koerast kahju. Väga kahju muidugi ka sellest, et ta prügikasti torgati.
to ninatark19. september 2013, 07:20
Muidugi ma tean, et õige on karantiinis, muidu ma poleks siia ju kommenteerima tulnud. Lihtsalt ei pidanud vajalikuks õiget versiooni oma kommentaaris välja kirjutada.
peka19. september 2013, 07:01
Loomade vastased kuriteod tuleb võrdsustada inimese vastaste kuritegudega. Värdjaid on inimeste hulgas väga palju.
e19. september 2013, 05:45
Oli mul kunagi sama värvi ja samasuur koer. Nädalajagu jäi 16 a puudu kui läksin pisarsilmil koeraga arsti juurde viimast süsti saama. Vanaduse vastu ei ole rohtu. Vanadus tegi füüsilist piina koerale ja minul oli seda valus vaadata. Tasakaaluhäiretest vilets liikumine, seedimine jne. Väike koer, tassid süles välja, aga see ei saa ju nii igavesti kesta. Memmel oli sõbralik koer, kes hüppas võõralegi üles... Mulle võõrana küll ei meeldiks kui mingi koer mulle üles hüppab. Need väiksed ja karvased on tihtilugu porised ka. Ei oskagi öelda, mis oleks selle loo puhul õige lahendus. Võõrasse perre vana koera ka ei tohiks anda. Nagu arst minu vana ja pimeda koera kohta ütles, et pime koer saab väga hästi hakkama talle tuttavas keskkonnas.
jumal hoia19. september 2013, 01:10
"Ta oli nii sõbralik, isegi võõrale hüppas üles" ja siis räägitakse, et koer loovutakse tagasi perenaisele.
kahju kohe, perenaine tuleks ka K(g)arantiini panna
to ninatark19. september 2013, 00:44
Kas sa üldse tead, mida tähendavad jutumärgid? Antud juhul TSITAATI.
Vähemalt on toimetajatel nii palju aru peas, et oskavad kasutada "Edit" nuppu.
ninatark18. september 2013, 23:59
Enne kui kommenteerima hakkate, siis ikka veenduge kõigepealt kas korrektne on garantiinis või karantiinis. Ilmselgelt on õige variant KARANTIINIS!! Väga rumala mulje jätate endist. Garantii tähendus on hoopis teine!
18. september 2013, 23:19
"Koer on hoiupaigas garantiinis, seepärast teda näidata ei saadud."
"Koer on hoiupaigas garantiinis, seepärast teda näidata ei saadud."
"Koer on hoiupaigas garantiinis, seepärast teda näidata ei saadud."
"Koer on hoiupaigas garantiinis, seepärast teda näidata ei saadud."
USKUMATU. LIHTSALT USKUMATU. Kristin Aasma... USKUMATU.
L.18. september 2013, 23:12
Garantiinis? Õhtulehes ei osata vist ikka üldse kirjutada.
ewe18. september 2013, 22:59
nojah, mis nende vanade koertega ikka teha, taaskasutuskoerakeskust ju pole eestis.