Ilm

ÜLESKUTSE: Loomakaitse Selts kogub hoiupaiga tegevuses pettunud inimeste lugusid (14)

LISA KOMMENTAAR

kai19. jaanuar 2014, 16:54
Kassiabi uuris hoolega meie pere tausta, kui tahtsime endale ühe kiisu võtta. Kontakti hoiti veel üsna kaua ja saatsime piltegi. Ei ole pretensioone, aga sellest ajast on ka juba päris mitu aastat möödas.
Pettunud kass19. jaanuar 2014, 09:12
aga kes hakkab koguma meie lugusid?
Lahendus?19. jaanuar 2014, 08:39
Kas varjupaikades on loomarstid või teenindavad neid valitud kliinikud? Võib olla pannakse terveid loomi magama sellepärast, et nad ei too raha sisse? Haige looma ravimise eest saab aga raha pumbata varjupaigale või kliinikule?
yy19. jaanuar 2014, 05:09
Inimesele on mõistus antud ja ta peab seda kasutama selleks, et kasside ja koerte sigivust hoida sellistes piirides, et meil ei oleks vaja kasside ja koerte hoiukohti, kuhu paigutada mittevajalikud.
Eks inimestega on sama lugu. Kui toimub sigimine, mis pole mõistlik, on vaja järjest rohkem lastekülasid, kust tulevad täiskasvanud, kellele pole lastekodudes õpetatud enesega hakkamasaamist, esmaseid tööharjumusi, jne. See on probleem, millega peaksid arukad kaastundlikud tegelema.
Sirje18. jaanuar 2014, 20:29
vabatahtlikele tegijatele,kes on endi tegevust juba aastaid ise rahastanud peaks lõpuks ometi andma raha ka omavalitsuste poolt! Tallinn peaks need tegijad kokku kutsuma ja arutama, mitte suhtlema isikuga, kelle jaoks elusolendid on nagu juudid koonduslaagris e ahju aetav rämps.Inimesed ei saa kaitsta loomi, kui riiklikult toetatakse loomade jõhkrat kohtlemist!Kas iga looma kohta, kes hukati, oli näidatud, mis oli tema tervisel viga, kas ja millega raviti või kelle otsus oli hukata see loom?
minaise18. jaanuar 2014, 18:27
Minu kiisuke oli vast paari nädalane, kui ta minu juurde jõudis. Silmadki polnud veel täielikult lahti. Toitsin teda oma peopesalt piimaga ja puhastasin teist niiske vatitupsuga. Nüüdseks 8 aastane kiisu ja ei vahetaks teda ühegi uhke tõukassi vastu.
Kui magama vaja panna, siis pange need haiged vanad kassid. Nende ravimisel pole suurt mõtet, sest pole palju neid, kes täiskasvanud kassi omale sooviks. Kassipoegasid ehk ikka tahetakse, ainult, et nad vajavad algul pisut rohkem hoolitsust.
to Kodanik18. jaanuar 2014, 17:09
mis kisakoor? kas sina Lara jälle inimesi mõnitamas
häbi peaks sul julm ja ennasttäis inimeseloom olema
kui asi samamoodi jätkub siis mina enam keski ei vali, sest selge ju et sel asjamehel peab nende hulgas seljatagune olema
tipsi18. jaanuar 2014, 16:49
mina kui loomade armastaja,ütlen,et mulle ei meeldi kui loomi magama pannakse...:@:@
Viki18. jaanuar 2014, 14:50
Pirukast pole praegu küll mõtet rääkida, hetkel püütakse pigem probleemide lahenduseni jõuda. On ju otse öeldud, et see on mõeldud selleks, et Hoiupaik saaks ka võimaluse asju selgitada. Asja eesmärgiks on olukorra parandamine kõigi, nii inimeste kui loomade jaoks.
jusss18. jaanuar 2014, 12:52
Kas ei aita juba, või on see pirukas niiii rasvane???
Katu18. jaanuar 2014, 11:28
Kas ELS ja muud organisatsioonid, kes Hoiupaiga tegevuse pärast muret tundsid, et jõudnud juba mitte Loomade Hoiupaigaga kompromissini?