Foto on illustreeriv.Foto: AFP / Scanpix
Loomad
2. mai 2014, 18:12

AKVAARIUMI TÖÖTAJAD ŠOKIS: suurem hai üritas väiksemat ära süüa ja sülitas ta 40 minutit hiljem elusana välja (7)

Ei tule just tihti ette, et hai kellegi menüüsse sattumise pärast muret tundma peaks. Jaapanis Oarais asuvas akvaariumis otsustas aga näljane 2,7-meetrine liivhai oma väiksema liigikaaslase ära süüa.

Pärast 40 minutit kestnud pingutust riffhai ära nahka pista, sülitas suur veealune kiskja ta välja, sest nähtavasti oli hommikusöök tema jaoks liiga nätske, kirjutas Daily Mail.

Akvaariumi personal tunnistas, et nad olid juhtunust šokeeritud. Töötajad rääkisid, et tavapäraselt on sealsete asukate kõhud nii täis, et nad oma akvaariumikaaslaste elu kallale ei kipu.

Liivhai polnud aga viimastel nädalatel üldse söönud ja töötajad hakkasid tema tervise pärast muret tundma. Ühel hommikul otsustas näljane liivhai oma kaaslase hommikusöögiks nahka pista.

Kiskja üritas mitmel korral väiksemat haid ära närida, aga see tal ei õnnestunud. Lõpuks proovis ta juba riffhaid tervenisti alla neelata, aga ka see ei olnud kõige parem mõte.

Pärast 40 minutit kestnud lahingut otsustas liivhai oma liigikaaslase välja sülitada. Kuigi töötajad üritasid riffhai elu päästa, siis suri ta mõned tunnid hiljem saadud vigastustesse.

Vaata pilte haide lahingust SIIT!