Foto on illustreeriv.Foto: PantherMedia / Scanpix
Loomad
15. august 2014, 14:58

KARVAPALLIDE MÄSS: kass hoidis ema ja tütart magamistoas pantvangis (6)

Mitte just kõige tavalisem väljakutse! California osariigis San Diegos elavad ema ja tütar pidid paluma politseinike abi, sest perekonna sõjakas kass Cuppy keeldus neid magamistoast välja lubamast.

Nimelt oli 14aastane Cuppy pahas tujus ja ei tahtnud, et pereema ja peretütar magamistoast lahkuvad. Iga kord, kui naised üritasid Cuppy juurest põgeneda, oli loom valmis neid ründama, vahendas Metro.

Kui pereema tahtis öösel tualetti minna ja kuri Cuppy teda takistas, ei jäänud naisel üle muud, kui abi paluda.

Chula Vista politseijaoskanna esindaja rääkis, et nende dišpetserile tuli hädas naisterahvastelt kõne 12. augusti öösel, kirjutas Huffington Post.

Politsei esindaja sõnul jäetakse sellised juhtumid tavaliselt loomapüüdjate lahendada, aga kuna korrakaitsjatel oli vaikne õhtu, siis olid nad nõus naised vihase kassi käest ära päästma.

Kui patrull sündmuspaika kohale jõudis ja ukse avas, jalutas kass kõigi imestuseks vabatahtlikult majast välja.

Naabrinaise Karen Yageri sõnul on Cuppy kuulunud naabrite perekonda juba aastaid, kuid kiisu on väga ettearvamatu iseloomuga.

Sarnane juhtum leidis aset ka juulis kui kass ühte Florida perekonda terrorisseris. Ka tol korral kutsuti kohale seadusesilmad, kes hiirekuninga "arreteerisid".