Ilm

Toitu ootavad tuvid ja kajakad rikuvad Tartu linnaelanike rahu (10)

LISA KOMMENTAAR

teadja 24. august 2014, 11:55
joodikud räuskavad linnas , magavad pinkidel . taara hunnikud igal pool ja rullnoksid loobivad rämpsu loodusesse maha ! need palju hullemad kui linnud .
mind23. august 2014, 10:20
küll linnud ei häiri, aga häirivad hoopis parvedena koos õlut trimpavad joodikud, paar pinki ja needki joodikute poolt hõivatud. Linnud on linnas alati olnud ja selles pole midagi halba, hea, et veel elus loodus on olemas.
tuvidele kahurist tuld22. august 2014, 14:23
kajakatele aatomipomm saba alla .EESTLANe vajab vaikust ja verd
DD21. august 2014, 21:56
muidugi, maamunal tohivad ringi liikuda, lärmata ainult inimloomad. kõik muud elukad igalt poolt m inema kihutada, veel parem ots peale teha. siis sellist maailma tahavad osa inimeselaadsed olevused. kahjuks on neil selles osa ka suuri saavutusi. ainult et -päris inimesteks ei arene need tüübid kunagi.
kass21. august 2014, 18:06
Minul on kass, kes ühelt aknalt teisele joostes nad ära hirmutab ja lärmist lihtsalt ei tee välja!
tartlanna21. august 2014, 15:53
elan eramajas, naabertänava ridaelamus elab vanapaar kes toidab suvi läbi pottide täite kaupa linde. Neid on tohututes parvedes.......Aias pesu kuivatada ei saa-lastakse täis, maasikad söödi ära, pirnid-ploomid süüakse puu otsas juba ära, aiamööbel täis lastud, õunad puus kõik lindude shita täis, lilli kistakse peenardelt välja........ja selline elu ei ole tore. Lindude kisast ma ei hakka rääkimagi......võibolla ma mõnede arust virisen niisama aga päris kole on elada sellise terrori all.....
Ann21. august 2014, 11:29
Elan ka Annelinnas.............kube kui palju neid kajakaid, hakke ja muid sulelisi seal tiirleb............ Hommikul vara hakkavad kisendama hilisõhtuni välja.............
varblane21. august 2014, 11:23
Jahh paugutamised ja lärm käib ka mujal ,kui Tartus ,eile terve õhtupoolik paugutati südaööni välja ka Tartumaal ,päris Tartu kyljeall ... ?!?
irv21. august 2014, 09:58
Mis krdi looduslikust tasakaalust võib inimeseloom enamb rääkida? Inimene on ammu selle tasakaalu rikkunud.
teadmiseks21. august 2014, 09:25
kajakaid tartus peaaegu ei ole parast seda, kui prugikastede kaaned kinni hoitakse. Varestele ja hakkidele peab tanulik olema, et nad tanaval soojate maha pillutud toidujaatmed ara koristavad.
Tuvikesi vihkavad ainult eestlased, mujal maailmas soodetakse neid ja tuntakse neist roomu. Tuletan meelde, et linnud liiguvad ainult valges ja pimedas magavad. Tartu on vaga larmakas linn, pidevad ilutulestikud, paugutamised, sireeniga labi terve linna soitvad kiirabiautod ja kell neli hommiku tanavapuhastusautode mura, nii et naabrimehe kahe tuvi parast ei ole vaja muud teha, kui paluda tal tuvikesi soota kindlal kellaajal, siis ei oota nad teie aknalaual.