Vombat. Foto on illustreeriv.Foto: AP / Scanpix
Loomad
27. august 2014, 14:39

Vombat otsib internetis paarilist: mulle meeldib kaisutada ja "Grey anatoomia", ei meeldi kui mind kopraga segamini aetakse! (1)

Austraalias Ballarati looduskaitsealal elaval vombatil nimega Patrick on suur mure – ta on 29 aastat vana, kuid endiselt süütu! Nii otsustasidki talitajad loomale interneti vahendusel kaaslase leida.

"Patrick sündis ajal, mil elu oli lihtsam. Nüüd, noore täiskasvanuna, on meie poisil raskusi leida kedagi erilist, kellega...teha seda, mida iganes vombatid üksteisega teevad," seisab Patrickut tutvustavas profiilis Huffington Posti veidrate uudiste rubriigis.

Tutvumisprofiili järgi meeldib Patrickule näiteks kaisutada, puitu närida, "Grey anatoomiat" vaadata ja teda paelub ka rahvusvaheline poliitika.

Patrickule ei meeldi San Diego Chargersi jalgpallimeeskond, jooksmine ja see, kui teda välimuselt kopraga segamini aetakse.

Vombat Patrick ei otsi üheöösuhet, vaid ta igatseb leida oma südamedaami.

"Kui te juhtute teadma kedagi, kes sooviks meie vallalise isasega tutvuda, siis ärge kahelge sellest kommentaarides teada andmast," seisab tutvumiskuulutuses.

Vaata fotot endale naist otsivast vombatist SIIT!