Ilm

GALERII: muinastulede öö Laulasmaa rannas (5)

LISA KOMMENTAAR

Midagi ilusat siin küll pole31. august 2014, 10:54
Sellise ürituse tegemine looduse hoidmise sildi all on küll vägagi silmakirjalik. Pigem tekib sellest suurem on kahju, kui midagi head sünnib. Massiline õhupallide lennutamine otse merre, prügi metsa all jätmine, okste murdmine ja kasvavate puude lõhkumine ranniku äärses metsas. Lõkke tegemine sinna kuhu juhtub. jne
ja läänemerd kaitseme nii, et lennutame sinna räpsu juurde? ise õndsalt õhates?31. august 2014, 08:52
Käesoleva Soome lahe aastaga kutsutakse inimesi jõude koondama meie ühise veekogu seisundi paremaks muutmiseks. Ka muinastulede ööle eestvedajad paluvad inimestel mõelda ja mõista, et meri, mis meid ühendab, vajab senisest rohkem hoidmist.
"Paneme kõikidele lõkete süütajatele südamele, et põletamiseks kasutataks vaid puitu, ei jäetaks prahti randadesse vedelema ja peale üritust võetaks endaga kaasa kõik loodusesse mittekuuluv. Erilist tähelepanu palume üritusel osalejatel pöörata küünalde, tõrvikute kasutamisel, et tuletegemisega seotud prügi ei jääks randa. Taevalaternaid, õhupalle ja ilutulestikku palume mitte kasutada," ütles mere äärde kutsuja Mairold Vaik.
kahjuks31. august 2014, 10:28
oli see jutt eesti rahvale nagu hane selga vesi, mõistmata et kui meist IGAÜKS ei hoia loodust siis ei muutu midagi paremaks, vastupidi- varsti ei jätku enam puhast toitu ega vett. Mõelgem vähemalt millise keskkonna jätame lastele ja lastealastele kui enda MINAST ei hooli!