KÕMULINE TUNNISTUS: USA kosmoseinsener Boyd Bushman tunnistas surmaeelses videointervjuus, et tulnukad on tõepoolest olemas ja töötavad salabaasis Area 51 valitsuse teenistuses. Bushman demonstreeris oma sõnade tõestuseks ühtlasi tulnukatest tehtud fotosid, mis kriitikute sõnul on võltsing. Foto: Youtube
Maailm
5. november 2014, 07:00

USA insener: tulnukad töötavad salabaasis valitsuse teenistuses (72)

USA kosmoseinsener Boyd Bushman andis veidi enne surma videointervjuu, milles väidab, et tulnukad on olemas ja nad töötavad salabaasis Area 51 USA valitsuse teenistuses. Oma väidete tõestuseks näitas Bushman tulnukatest fotosid. Tema kriitikute sõnul saab sarnaseid tulnukaid osta mänguasjapoest.

Nevada osariigi lõunaosas asuv USA õhujõudude salabaas Area 51 (Piirkond 51) on juba aastakümneid andnud kõneainet kõikvõimalikele vandenõuteoreetikutele, kelle arvates uuritakse seal tulnukaid ja nende kosmoselaevu. USA võimud tunnistasid alles eelmise aasta augustis ametlikult, et niisugust nime kandev salabaas on tõepoolest olemas. Avalikustatud Luure Keskagentuurile (CIA) anti teda, et selles baasis toimusid näiteks luurelennukite U-2 ja A-12 arendustööd.

Tulnukad saabusid planeedilt Quintumnia

Tänavu augustis 78aastaselt surnud kosmoseinsener Boyd Bushman väitis surmaeelses videointervjuus, et salabaasis Area 51 elavad ja töötavad ka tulnukad. Bushmani enda tööülesannete hulka kuulus tulnukate purunenud kosmosesõiduki parandamine.

Boyd Bushmanil jäi seljataha 40aastane karjäär relva- ja kosmosetööstuses. Viimati töötas ta kontsernis Lockheed Martin, mis muu hulgas on ehitanud rahvusvahelise kosmosejaama (ISS) osi ja kosmoseteleskoobi Hubble. Bushmani sõnul aitasid neid konstrueerida tulnukad.

Bushmani sõnul saabusid salabaasis Area 51 töötavad tulnukad planeedilt Quintumnia, mis asub Maast 68 valgusaasta kaugusel. Tulnukate lend meie koduplaneedile Maale kestab aga vaid 45 minutit. Nende kosmosesõiduk sarnaneb klassikalise lendava taldrikuga, mille läbimõõt on 11,5 meetrit.

Vanimad tulnukad on umbes 230aastased

Bushmani väitel teab ta vähemalt 18 tulnukat, kes on baasis Area 51 USA salaprojektides kaasa löönud. Üks või kaks nendest on umbes 230 aastat vanad. Bushmani nähtud tulnukad on 130–150 sentimeetrit pikad. Neil on suured mustad pilusilmad ning hall ja lihavärvi nahk. Nende käed on sarnased inimeste kätega, kuid ebatavaliselt pikkade sõrmedega. Varbaid on tulnukatel viis, kuid need on kokku kasvanud.

Busmani väitel käib salabaasis Area 51 töö ööpäev läbi, et ehitada valmis tulnukate kosmosesõiduki omadustega kosmoselaev. See on väga ohtlik töö, mis on võtnud elu 39 ameeriklaselt. Viimane suurem õnnetusjuhtum toimus poolteist aastat tagasi. Siis kaotas ühe katsetuse ajal elu 19 inimest.

Oma väidete tõestuseks näitas Boyd Bushman videointervjuus ühtlasi hulgaliselt fotosid. Nendel on kujutatud ka tulnukaid. Kriitikud on seadnud fotode autentsuse tõsise kahtluse alla, sest fotodel kujutatud tulnukad sarnanevad mänguasjakauplustes müügil olevate leludega. Kui aga fotod on tõepoolest võltsing, siis sunnib see tõsiselt kahtlema kõigis Bushmani esitatud ütlustes.

Bushman ei saa enam uusi tunnistusi anda, sest ta suri augustis. Surmaeelses intervjuus põhjendas ta oma varasemat vaikimist salabaasis Area 51 toimuvast sellega, et kõik, kes seal töötavad, peavad andma vaikimisvande. Sellega võib seletada ka tõsiasja, et keegi ei ole enne teda soovinud saladusloori kergitada.