Loomad

Kommenteerige, mida arvate loomakaitsjate ettepanekust filmi boikoteerida!

Loomakaitsjad kutsuvad loomasõpru boikoteerima filmi "Saja-aastane, kes ronis aknast välja ja kadus" piinatud elevandi pärast (24)

LISA KOMMENTAAR

Ants Rannula6. detsember 2014, 09:06
Loomakaitsjad!
Miks te kannate nahkseid jalatseid,kasukaid,siidist riideid!
Süües ei tule teil meelde loomad,pargite mõlema suu poolega.
isa5. detsember 2014, 18:20
loomad on alati tsirkuse osa olnud.kui eurolollid selle ära keelavad,eks siis sõidan riikidesse kus see keelatud pole ja võtan oma lapsed ka kaasa.
Kino5. detsember 2014, 00:37
Mis Ilmar Raag on teinud mõne õppefilmi loomade piinamisest või ?
4. detsember 2014, 19:52
okei! lähme naisi peksma!
vat see on meelelahutus!
Kay4. detsember 2014, 15:57
Ega loomakaitsjad ongi mõttetud siin maailmas, kus nii kui nii hoolib keskmine inimene vaid iseendast. Ise ei joo piima, ei söö liha ja kala, ei pea õigeks ei loomade ega ka inimeste piinamist. Ja kui minu tegevus säästab mu elueal kasvõi ühe looma või inimese elu, võin rahulikult öelda, et olen teinud rohkem kui üks keskmine ÕL sappi pritsiv kommentaator. Peace!
4. detsember 2014, 19:53
eksid, sinusugune lilleke pasameres peab oma vihapostituse lõppu lisama hoopis "Päikest!"
Kay5. detsember 2014, 00:01
Vabandust, aga kui minu postitus on vihapostitus, siis mis need teised veel on? Minu oma ei jõua ligilähedalegi mõnede teiste eneseväljendustele, mis nõretavad vihkamisest kõige muu kui ainult enda vastu.. Tublid inimesed!
liha ja kala söödi juba enne meie ajaarvamist ja süüakse peale meie ajaarvamist.4. detsember 2014, 20:24
Aga ära sa unusta, et sul tuleb varsti-varsti kiirabi kutsuda, sest sinu kallid kondikesed keelduvad sinuga koostööd tegemast. Ei söö liha-kala, ainult naati ja hapuoblikat. Kust sellised küll tulevad?
Kay4. detsember 2014, 23:59
Kas sa oled muidu ka nii fantaasiarikas ja mõtled omast peast asju välja või ainult ÕL kommentaariumis? Millisest osast sa välja loed, et söön ainult naati ja hapuoblikat? Äkki tuleks sul silmaarsti külastada või üks korralik aju uuring ette võtta, sest emb-kumb sul on kahjuks töötamast lakanud. Minu kondikesed teevad koostööd ka pärast seda kui sina kullake oma sapi kätte ära lämbud. Äkki järgmises elus oled mõtlev inimene, ma loodan :)
lugesin raamatut - vinge4. detsember 2014, 14:35
kindlasti tahan filmi vaadata, ei teadnudki, et olemas on
Üleskutse4. detsember 2014, 14:15
Kutsun üles boikoteerima neid "loomakaitsjaid" seoses nende lolluste ja ajuvabadusega.
4. detsember 2014, 13:54
kuna lomakaitsjad hakkavad päästma nt rotte
loomasõber4. detsember 2014, 13:46
mulle meeldivad loomad väga, aga loomakaitsjad on minu hinnangul "loomakaitsjad". mingit reaalset kaitset loomad ei saa, küll aga reklaamivad loomakaitsjad vaid ennast ja halvustavad teisi inimesi. kole on lugeda nende agressiivseid rünnakuid internetis tavainimeste vastu. a´la kui ikka pole nõus mingi kassi jaoks annetama, siis ole vait etc.. tehku oma tööd märkamatult ja ärgu halvustagu teisi. film ON juba tehtud- mida see boikoteerimine aitab, mida see muudab?
Lugejast filmifriik4. detsember 2014, 12:28
Piinamist ei kiida kunagi heaks, vastava loo kohta aga on üks kommentaar lisada filmi tegijatelt:
The film makers (Malte Forssell/Nice FLX) of 'The 100 Year Old Man' have responded to these claims with a statement to HuffPostUK, in which they assert that the beautiful elephant was treated well throughout the production, and they have no knowledge of any previous ill-treatment.
They say:
"In the forthcoming film ’The 100-Year-old Man Who Climbed out the Window and Disappeared’, there are a small number of scenes that feature an elephant character... comprised of a fake elephant brought to life through special effects and a real elephant, used for when [she] is seen walking and standing. This elephant was rented from Cirkus Scott, Sweden’s largest and most well-established circus.
"It has recently been brought to our attention that there is a concern about the trainer of this elephant. This was not known to us when the scenes with the Cirkus Scott elephant were shot. However, we can confirm that the elephant was not mistreated or harmed in any way during the making of the film. At no stage during the filming process did the production have any reason to question the Cirkus Scott's recommendation to use this particular elephant or the trainer."
ADI adds that, in Sweden last year, Vana Mana and her companion Sonja – now known as Ghandi and Baby – were forced to perform by their trainer at Cirkus Skott. After their identity was discovered, Cirkus Scott announced that it would stop using wild animals.
4. detsember 2014, 17:05
Palun eestikeelset või saksakeelset tõlget!
filmikriitik5. detsember 2014, 14:29
..võiks otsida siia ka mõne portugalikeelse kommentaari. Ah et eesti lugeja ei saa aru? Ega peagi saama. Peaasi, et filmikriitik oma taset naudib.
Vaataja4. detsember 2014, 12:23
100% nõus, sest vaatasin filmi ja mulle hakkas vastu elevandi kasutamine filmis
4. detsember 2014, 17:07
Miks juba vaatasid?! Kutsutakse üles MITTE VAATAMA !
Elbil4. detsember 2014, 11:51
Te ,,loomakaitsjad minge öige P......sse ! Mis teil jobud jalas on ? Nahksaapad, kingad ? Millest need teil tehtud.....? Teie pissist vöi ?
Mida te iga püev ögite....? Taimi, liha, kala ? Kas taimedel pole valus kui murrate, sööte...? Kas seal, lehmal pole valus kui tapate ja pürast lustiga ögite ? Kas see pole väär kui joote piima ja mis on sunniviisiliselt, kui annad piima-saad süüa pöhimöttel loomalt väega vöetud......
Minge te loomaöiguslased mulla-toidule ja jätke debiilsused !
Mis4. detsember 2014, 13:02
See siia puutub, mis jalas või seljas
Kõige hullemad on inimesed kellel just seesugused põhimõtted............kuna söön liha või joon piima siis võin ka koeri või kasse piinata......
4. detsember 2014, 13:56
Arvad et kui jalgade all ei karju, kõik on OK? Silmakirjalik oled
värske liha4. detsember 2014, 14:01
koerte toitmine igasuguste krõbuskatega samuti on koerte piinamine, koerad surevad väga vara (neerud, liigesed, kasvajad), aga keda see huvitab, kõige vähem loomakaitsjaid
just4. detsember 2014, 20:29
Minu koer tõstab jalga kõbuskite peale. Anna loomale korralikku toitu ja karv läigib...
Kas4. detsember 2014, 20:44
Sulle ei tundu, et siin pole juttu liha söömisest vaid hoopis looma piinamisest, väärkohtlemisest