Foto on illustreeriv.Foto: PantherMedia / Scanpix
Loomad
26. jaanuar 2015, 11:29

SÜDAMLIK TAASKOHTUMINE: kaheksa kuud kadunud olnud koer leiti kodust peaaegu 1800 kilomeetri kauguselt (11)

Kaheksa kuud tagasi kadus pitbull nimega Blue oma Texase koduaiast. Kui 61aastane koeraomanik arvas, et ei näe oma lemmikut enam kunagi, teatati talle, et Blue leiti 1770 kilomeetri kauguselt Indianast.

Blue omanik JoeAnn Navarro sõnul viisid koeravargad tema kaks tagaaias koeraasju ajanud kutsikat maikuus endaga kaasa, kirjutab Galveston Daily News.

Kaheksa kuud hiljem oli Navarro leppinud teadmisega, et ta ei näe oma koeri enam kunagi. Mõni aeg tagasi aga helises ta telefon, kus talle teatati, et Blue toodi Indianapolise lähedal asuvasse varjupaika. Kuna koer oli kiibistatud, saadi nii tema omanikuga hõlpsasti kontakti.

61aastane naine oli uudist kuuldes väga liigutatud, kuid tal polnud raha, et oma lemmikule nii kaugele järele sõita.

Pärast seda, kui südamlik lugu ilmus kohalikus väljaandes, pakkusid mitmed inimesed Navarrole oma abi.

Abivalmis inimeste seas oli ka Galvestoni maakonna vanaduspuhkust nautiv šerif Mitchell, kes võttis koos oma venna Bill Russelli ja koos teise pensionil šerifi Bobby Stantoniga möödunud kolmapäeval ette teekonna Indianasse.

Laupäeval, 24. jaanuaril saatsid mehed Galveston Daily Newsile foto oma rännakust, kust on näha, et nad jõudsid koos koeraga tagasi Texase osariiki.

"Ma olen nii õnnelik, ma ei suuda väljendada seda, kui tänulik ma olen," ütles Navarro enne südamlikku taaskohtumist. "Ma olen nii õnnelik, et ma näen oma tüdrukut koju tulemas."

Vaata fotosid Blue'st SIIT