Ilm

Imeline aju: kuidas oskame asju, mida pole kunagi õppinud? (6)

LISA KOMMENTAAR

Tabuteemad8. veebruar 2015, 21:30
Reinkarnatsioonidest olete midagi kuulnud? Aga sellest, et aju ''tavaline'' kasutegur on kõigest 10 prossa? Ilmas toimub asju, millest enamus ei taipa mõhkugi..
Kristi9. veebruar 2015, 10:24
Reinkarnatsiooni kohta ei ole absoluutselt mitte mingisuguseid teaduslikult tunnistatud tõendeid. Väide, inimene ainult 10% ajust kasutab on alusetu lollus, mis on new age ja paranormaalsuse huviliste tõttu paraku laialt levinud.
versioon8. veebruar 2015, 19:58
tavalised lapsed sunnitakse varakult raamidesse ja nad ei saa seetõttu väga hästi oma loovust väljendada ja seetõttu unustavad ka eelmised elud.... samas nn "juurviljana" vegeteeriv saab oma peas plaane teha ja meenutada eelmistes inkarnatsioonides omandatut
keegi8. veebruar 2015, 19:13
Siin artiklis väidetakse, et mõnedele "ullikestele" on pärilikult kaasa antud matemaatika- võu muusikaande "kiip". Kuid mõned imearvutajad - seesama Oliver Sacks on nendest kirjutanud oma teises raamatus "Mees, kes pidas oma naist kübaraks" - et need imearvutajad oskavad teha arvutusi, mida, millega nii kiiresti ei suuda toime tulla ka parimad õppinud matemaatikud, rääkimata nende geneetilistest esivanematest. Pigem on neil "ullikestel" ühendus mingi teise teadvusega, mingi inforuumiga, kus on kõik vastused olemas, nemad ainult "loevad sealt maha".
riina, vanaema, kes kaotanud poja liikluses8. veebruar 2015, 09:25
appi , inimesed, avaldage vähemalt omastele kaastunnet, enne kui hakkate lahmima!!!!!
neuroloogia on Jumala nimi7. veebruar 2015, 16:31
Võtke raamatukogust Oliver Sacksi "Hallutsinatsioonid" ja teil on absoluutselt kõik ajunaljad selged.Ka selgeltnägijate,ennustajate ja muu säärase toiming-põhimõte.