Loomad

Kaitsevägi toetab Tallinna loomaaias elavat siili (10)

LISA KOMMENTAAR

veteran4. märts 2015, 14:40
igati liigutav ja õilsameelne tegu. Ja ega muid erilisi funktsioone kaitseväel olegi. Meid loobiti nõuka ajal igal nädalal lennukist alla ja ei tuldudki küsima kas langevari on kaasas või ei. See armeevärk rohkem Taavisugustele lastele vaba aja veetmiseks. Vene palgasõdur ajab juba oma väljanägemisega meie lapssõdurid nutma.
Kulutused väiksemad4. märts 2015, 13:53
kui Kaitsevägi toetaks Loomaaias elavat tarakani. Või saadab sõdurid Loomaaia siilile söögiks vihmausse välja kaevama, Aga rohkemat selle raha eest ei saa. Ülejäänud raha läheb NATO liitlaste õlle ja hamburgerite pele.
Oleks võinud ikka kaelkkirjaku oma hoolealuseks võtta.
etc4. märts 2015, 12:45
Kaudselt siis iga maksumaksja on siili vader.
4. märts 2015, 15:30
ka kaitseväelased on maksumaksjad , nii, et ostseslt kaitsevägi on siili vaderiks !
kena ju4. märts 2015, 12:40
Siilid on armsad loomad ja tore on, et siili toetatakse. Ka inimene, kes siili arstile viis on head sõna väärt, heatahtlik tegu ju.
Absoluutselt !!!4. märts 2015, 13:51
nagu kalevipoja eepoases-4. märts 2015, 12:30
siilile anti tükikene kalevipoja vammusest .
Kaasajastatud versiooni kohaselt saab siilikene osa kauni kindrali ordurüütli pleedist !
just mõtlesin sama,4. märts 2015, 12:17
peab ikka päris loll olema,et sellisest kangelasteost kirjutada,aga ju siis muuks võimelised ei olda.
kangelasteost ? Ei,4. märts 2015, 15:41
mitte kangelasteost , vaid lihtinimlikust ja toredast hetkest ! Et te ka jaksate kõigi ja kõige kallal vinguda! Siilid on toredad ja kasulikud loomakesed. Ja tore, et sõdurikuue all on ikka see lihtne maapoisi süda tuksumas , et nõrgakesele tähelepanu pöörata. Nagu ka inimene , kes selle siili leidis,..,seega midagi lihtsat , inimlikku ja head tehes, teeme seda parema homse nimel. Inimesed, kes ei pea paljuks aidata siili, ei lähe siis ju mööda ka inimesest. Siilikese leidja, kui ka muud toetajad ,on meie pant paremale homsele. Sümboolselt esindavad nemad kõiki neid häid ja abivalmis inimesi, kes vaikselt, endalegi märkamata , kaitsevad , toetavad , aitavad . Nii usungi homsesse... teie aga vingute ja alavääristate. Just teiesuguste tõttu me vajamegi eelkirjeldatud inimesi- kaitseks teie kurja ja kiusu vastu.
tublid4. märts 2015, 12:04
lõpuks ometi midagi jõukohast .