Ilm

Seitse kehva põhjendust, miks me pole ikka veel tulnukaid kohanud (29)

LISA KOMMENTAAR

TULLE25. märts 2015, 00:51
See,et meiega pole kohtutud ei pea küll paika.Fakte on ju sedavõrd palju aastatuhandete tagant,kui ka tänapäeval.Nad on meie keskel ja ruumilaevad ei pea olema alati nähtavad.Soovitan lugeda ajakirja" UNIVERSUM",raamatukogudest.Samuti raamatut SALASTATUD ARHEOLOOGIA.
Soovitan25. märts 2015, 10:21
uurida piiblit. Need lendavad objektid, mis alati nähtavad pole on langenud inglid siiski.
ab24. märts 2015, 11:35
enamus kõrglennu piloote on neid näinud, kõik on ka fikseeritud, neid näiteid nii palju. Ei tea jah, kustkohast on tulnud laser, nano?
Maa - üks sipelga pesa24. märts 2015, 10:56
Kui seisad sipelga pesa juures ja vaatad nende askeldust, siis näed seal vilgast tegevust. Võibolla sul õnnestub isegi sipelga pesa ühest kohast teise tõsta, saju korral paned katte peale või ehitad telgi ümber, kus soojaõhu puhur sees.
Sipelgad nimetaks seda asja kliimamuutuseks või ...
Aga kas need miljonid sipelgad seal pesas ka Sind ja sinu toimetamisi märkavad. Sa võid ju lähemale kummarduda, aga sellegi poolest nad lihtsalt sind ei näe.
Hale23. märts 2015, 20:45
Väga kehvad vabandused nende põhjuste ümber kummutamiseks. Samamoodi võin mina öelda, et BMW ei ole auto või, et mehed, kes ei ole atleeliku kehaga ei olegi mehed. Miks? Sest lihtsalt ei ole nii ja kõik.
veiko 2523. märts 2015, 20:38
*Kuule sina teadja mees, löö pihku oma 6000 aastat, kui tahad?
Maakera on ise veidi üle 4 ja poole miljardi aasta vana. Vanimad kivimid mis leitud on 3,5 miljardit aastat vanad. Jumalat pole olemas ja see on tõene. Palvetate päevad läbi ja teete(kepite) normaalsete inimeste ajusid tänavatel ja mujal. Keda huvitab see jumala teema. Mina sügavamale maakoore sisse vaadata, seda kaugemale minevikule lähedamale pääsete näiteks fosiilide järgnimene on ka ahvi laadsete olendite järeltulija ja mis on tõestatud. Sinu teadja mehe jumala jutt pole ära tõestatud vaid kunagi ammu aega tagasi elanud inimeste muinasutt.
Muidugi ma ise ka ennem ei usu tulnukatesse, kui on tõendeid. See, mida see Ameerika seal näitab ja räägitakse on vaid raha pärast tehtud. Kes usub neid Dokumentaale. Elu eksisteerib veel meie galaktikas, kas ka intelligentne, seda ei tea. Äkki asub lähim eluvorm meie maast 500 valgusaasta kaugusel. st kui leiaksime signaali sealt ja saadaksime sinna, võtaks see aega 500 aastat. Kui tulekski midagi vastu võtaks see sama kaua aega kui üldse tuleb, see näide. Teadus areneb ja ma usun, et 3000 aasta pärast on juba midagi leitud. Me surnud juba siis.
Muidugi inimesed, see jumala teema on tabu ja ei too head. Mõelge ise, et need nimesed on suurem osa hullud ja pressivad peale oma usku. Võtame kasvõi islami usu. Täitsa crazyd või siis jehoovad sealt ameerikast. sama hullud. Mul endal jääb palju rohkem mõnusamat aega, kui lollidega kirikus käia.
Tean23. märts 2015, 21:58
Eksid. Jumalal on enda olemasolu väga lihtne tõestada ja minule on Ta seda teinud, olen üleloomulikult tervenenud ja väga palju muid asju, nagu igale kristlaselegi. Tean ka et mateeria on midagi sellist, mida Jumal oma sõnaga muuta saab, jällegi on see mulle tõestatud ühe ime läbi, seega sai loomine toimuda 6 päevaga. Kuna inimkeha on väga keerukas ja targa ülesehitusega, mis ei saa olla juhus, kuna teadlasedki kogu oma tarkusest pole loonud mitte isegi ühte elusrakkugi, teie räägite lausa et see on juhus, et inimene tekkis. Kuidas saab uskuda seda muinasjuttu evolutsioonist, kus eimiski plahvatas, tekkis supp, ja supp sai iseenesest väga keerukaks elavaks kujuks, millest hakkas kõik edasi arenema ja veel ilma et jääks vahevorme??? Kõigepealt oli ikka vaim, mis hakkas looma uusi elusid. Seega evolutsiooni uskumine nõuab veelgi suuremat usku kui usku Loojasse. Arvad et usklikud suruvad usku peale? Vaata mida on evolutsionistid teinud, igal pool õpetavad oma miljardite jms juttu, mis pole tegelikult teaduslikul alusel! See on kõigest hüpotees! Ja see on ka kooliõpikutes igal pool potensiaalsete tõe mõistjate ajusid pesemas, mis on aga hulga rängem eksitus, kuna sellest oleneb väga palju, kuhu inimhing satub. Nii et tõsiselt soovitan uurida kõigepealt fakte, mis siit leiad: www.hot.ee/evolutsioon DNA on tekkinud iseenesest? Võite uurida kui keerukas asi see juba on (digitaalne, vigu parandav, ennast dubleeriv kood- mis sisaldab meeletus koguses informatsiooni), enne kui arvate et sellised asjad said juhuslikult tekkida.
.23. märts 2015, 15:45
muig23. märts 2015, 14:33
Inimesed ei tunne tulnukaid isegi siis ära, kui neile otsa komistavad.
Elame, näeme?22. märts 2015, 21:36
Et me oma praegusel arenguastmel saaksime kohtuda universumi sügavustest pärit eluga, tulnukatega, see eeldaks, et kusagil pidi elu kordi kiiremini arenema. Iseenesest see vast võimatu pole, mõtleks vaid kui ebaühtlaselt on elu maapealgi arenenud, osa lendavad kosmoses, osa peaaegu, et alles kiviajas aga algas kõik kõigile ühisest stardipaugust. Orgaanilisest ainesest elu pole suuteline universumi hõlvama, tõenäoliselt saavad esimesed kohtumised maavälise eluga toimuma sondide kaudu, näost-näkku kohtumine saab vast toimuma tehisintellekti tasandil. Tegelikult pole ju tähtsust kes intellekti kannab, orgaaniline või mitteorgaaniline keha, tähtis on intellekt ise, maailmatunnetus.
Tean22. märts 2015, 22:15
Isegi tähed loodi peale maad, kust te siis veel loodate elu leida? Mõttetu raharaiskamine sellistele uuringutele, lihtsam on piibel endale selgeks teha.
Totu22. märts 2015, 10:52
No milleks need tulnukad peaksid meie elust huvituma meie ju ka ei sekku sipelgate ellu.
Tüüp.22. märts 2015, 10:46
Eks meie seas on tulnukaid ikka päris palju, sest nad ei ole üldse teadlikud kuidas ülejäänud rahvas ka elab see nii nimetatud alam klass.
Hähh- teile räägi või ära räägi- Te ´p usu ka siis kui ise näete..22. märts 2015, 09:18
Inimesi on ära viidud ja mõni ka tagasi toodud ning ...KOOS MÄLUGA !!
Meie mõistes "tulnukad" on alati siin olnud, aga meile mittenähtavas vormis.
Oleme tõega jälgitavad ja hoolega "luubi all".
üks lugu paljudest- nagunii kohe kustutatakse ära siit22. märts 2015, 09:19
Inglise tõlge võib arusaadavam olla22. märts 2015, 09:30
Son Hills- on poeg Gullar. Palju läeb tõlkes kaduma.
22. märts 2015, 08:56
KUIDAS EI OLE UFO-si NÄINUD. ÜKS UFO ON JUBA TARTU HAIGLAS.
võrdluseks21. märts 2015, 23:52
Kas inimene ise tahaks suhelda marutõbise koeraga?Inimkond ise on sisuliselt üks viiruse vorme,kes paljuneb ilma,et arvestaks jätkusuutlikust ja planeedi ressursse.Eesmärk on hoopis planeedilt planeedile rännates neid lagastada ja resurssidest tühjaks pumbata!Loodan,et sellel viirusel ei lasta levida.
Tean22. märts 2015, 00:36
Inimkond ei tule lihtsalt toime. Inimestel on maal nii palju ruumi, et kogu inimkond mahuks ära Texase osariiki. Ressursse on ka meeletult. Soovitan lugeda seda: Kas tead et: http://foorum.usk.ee/index.php?topic=405.0
Tean21. märts 2015, 23:17
Maa on kõigest kuskil 6000 aastat vana ja Jumal lõi universumi, Vaadake fakte, tõde ei olegi nii keeruline mõista: www.hot.ee/evolutsioon
hhv21. märts 2015, 23:10
Sooviks kuulda vulgaarmaterialistidelt, et mida nemad peavad tõendiks, et meid on kunagi külastatud.
Maised teadused21. märts 2015, 21:49
Inimeste suurim problem on nende võimetuses mõelda väljaspool kasti (''outside the box'') ja kogu füüsiline maailm istub nö. vangis. Hapnikul ja ränil ja süsinikul põhinevad teadmised on vaja kuulutada aegunuteks! Alles siis saame mõelda suurelt. Kahjuks peame Mendelejevi tabelit aktiivselt täiendama, et aru saada maailmaruumi veidrustest..
MXman23. märts 2015, 15:00
Jah, tuleb perioodilisussüsteemi kanda selline element nagu inimlik lollus, see on hape, mis suudab reageerida kõigega ja levida ülevalguskiirusel kõikjale
mr21. märts 2015, 19:10
Kogu artikkel on ehk kolmanda klassi õpilase tasemel, üks "põhjendus" jaburam kui teine, eriti loll on viimane kui väide, et tulnukad on nii arenenud, et võiksid ise meiega ühendaust võtta. Ainuüksi meie galaktikas on rohkem kui 200 miljardit tähte kogu universumis aga omakorda kaugelt rohkem kui 10 triljonit galaktikat. Kirjutaja paistab endiselt omavat 16 sajandi ettekujutust et maa on universumi keskpunkt. Tegelikult puudub ka arenenud tsivilisatsioonil sellest tohutust hulgast tähtede ja planeetide seast võimalus leida arenenud tsivilisatsioon kui viimane seda ei taha. Kasvõi seepärast, et meie saadetud signaalid on jõudnud ehk heal juhul (mõõtmisviga arvestades) paarikümne lähima täheni. Mõne aruka tsivilisatsioonini jõudmine võib võtta tuhandeid aastaid, siis võib loota ehk ka mingit vastust.
üldiselt21. märts 2015, 18:17
toiduga ei mängita ja võõraid kasvualasse ei lasta nakkuse ärahoidmise pärast!
vist21. märts 2015, 17:06
üks tulnukas juba Brüsselis.
A.H.21. märts 2015, 09:31
Selline *itt eelaimdus, et varsti kohtume nende mehikestega, kuskil Kirde-Eestis.
arkos21. märts 2015, 23:07
Kindlasti on need seal palju kõrgemalt arenenud kui eestlase diagnoosiga rahvus.
Ärajoodud ja ärapestud ajujäänustega22. märts 2015, 17:38
indiviidid ja kõrgelt arenenud, hea kild. Need kes olid ka arenenud järjepidevalt hävitati aastast 1917, järgi jäi 80% ulatudes bõdlo.;)