Loomad

Kas relvi hakkasid esimena kasutama naised? (8)

LISA KOMMENTAAR

Magnus16. aprill 2015, 09:48
Sõna "ESIMENA"... ha eks ahv kirjutas! Juba-juba koidab Darwini teooria tõepärasus, et inimene olevat ahvist tulunud ja võiba uuesti ahviks saada!
TAGASI PUU OTSA, SELTSIMEHED!
Küsimus16. aprill 2015, 09:15
Magnus16. aprill 2015, 09:07
Vot r...sk mutt pildil! Ehk inimkonna tulevik peale 3.Maailmasõda, ehk USA "demokraatia" külvamist!
Targu targutades:16. aprill 2015, 00:56
Loodus on kannibalistlik, toitub pea ainult loodusest enesest. On olemas ka taimed mis toituvad lihast. Üldjuhul toituvad taimed eluslooduse surmajärgsetest jääkidest millest koosneb nõndanim. huumus. Ahvide või kiskjate toiduhankimist teatavas mõttes tapmiseks nimetada, see on liiast, sõnale antakse mõrtsukatöö maik juurde. Otsest kannibalismi esineb siiski suhteliselt vähe, liigikaaslasi ei sööda. Looduses on üldlevinud "fenomen" - liigiti, või kuidas seda selgitada tuleks, on omavaheline suhtlemine raskendatud, kummastub, et see vabastab isendid "süümepiinast" kui toitumiseks tuleb keegi surmata. Oma potentsiaalse "praega" peab olema lähisuhtlus piiratud. Kas keegi surmab ja sööb oma lemmikloomi ilma igasuguse süümepiinata? Ei kujuta nagu seda ette. Sestap ma arvan, et oma vaimse tervise huvides ei ole otstarbekas sõbruneda sea või veisega jne. Loodus on meid meie võimalikust toidust teatud mõttes distantseerinud ja neid piire pole üldjuhul mõttekas maha kiskuma hakata, nii võime veel nälga ära surra ja kui mõelda veel, et on kuulöda väiteid, et ka taimed tunnevad valu, ega aita siis ka taimetoitlus. Paljast puukallistamisest söönuks ei saa, ikkagi peame "puu lapsed" nahka pistma.
Jyri15. aprill 2015, 23:45
Tõenäoliselt omandasid ahvid selle oskuse jälgides inimeste eeskuju.
makaak15. aprill 2015, 22:19
kas siis emased ahvid on naised?
Mask15. aprill 2015, 15:32
Tapmine on siis Pruetzi arvates leebe tegevus.
Magnus 16. aprill 2015, 09:51
Aga see ongu "uus demokraatia viis!" Ehk kes pole meie (nende), on meie vastu! Surnud loom (inimene) parim loom (inimene)!