Ilm

Kas déjà vu on märk paralleeluniversumist? (33)

LISA KOMMENTAAR

see21. mai 2015, 21:42
on märk, et ajudes on midagi korrast ära.
Jah jah20. mai 2015, 18:56
kui vaadata kahurikuuli langemise trajektoori, siis kindlasti, kui kahur külili panna, saab lasta ümber nurga.
to tean19. mai 2015, 20:23
kas Mozart rääkis ise sulle või oled sa endine Mozart
Deja Vu19. mai 2015, 20:21
tunne tekib mul igal koolitusel ja koosolekul ning see on - uni tuleb peale.
inimkonnale18. mai 2015, 01:02
Saatana praegune eluase.
Eelnevad salmid tegid kindlaks, et Saatan visati taevast välja. Siiski, see ei tähenda, et Saatan visati põrgusse. Järgmine lause võib mõnda šokeerida. Saatan pole kunagi olnud põrgu läheduseski ja samuti ka tema deemonid! Nende asumine seal on veel ees. Praegu on kurat ja tema kurjade vaimude armee praeguse maailmasüsteemi kontrollimise eest vastutavad (vaata 2.Korintose 1:4). Rahtused Lähis-Idas, Aafrikas, Kesk-Ameerikas ja teistes piirkondades, on tema mängumaa. Kommunistliku fašismi liidrid ja iga valesektlus, mis mõnitb tõelist Jumalat ja Tema Sõna, on kuratliku diktaatori kontrolli all – Lutsiferi! Kuidas see saab nii olla?
Piibel mainib meile, et on olemas kolm taevast (vaata 2.Korintose 12:2). Esimene taevas on atmosfäär maa kohal, teine taevas on tähine taevas ja kolmas taevas on see, kus asub Jumal. Täna on Saatan suuteline seisma teise taeva serval ja välja hüüda kõrvetavaid süüdistusi Jumala rahva vastu. Ilmutuse 12:10 kutsub teda vendade süüdistajaks. Fakt, et ta kontrollib esimest ja teist taevast, on tõestatud Efeslaste 2:2, mis kirjeldab teda kui õhuvallavürsti. Lisaks sellele, Efeslaste 6:12 ütleb: Meil ei tule ju võidelda inimestega, vaid meelevaldade ja võimudega, selle pimeduse maailma valitsejatega, kurjade taevaaluste vaimudega. Taevaalustega sõna otseses mõttes tähendab “taevas”. Kuna see on mitmuses, see viitab esimesele ja teisele taevale.
Peagi ühel päeval Saatana elukoht uuesti muutub, kuna ta heidetakse välja esimesest ja teisest taevast maa peale, Katsumuste ajaks. See sündmus saab olema sõjaks peaingel Miikaeli ja tema armee ning Saatana ja tema deemonite vahel. Ja taevas tõusis sõda: Miikael ja tema inglid hakkasid sõdima lohega, ning lohe sõdis ja tema inglid (Ilmutuse 12:7). Salmides 8 ja 9 teavitatakse meid, et Saatan kasutab oma positsiooni taevas: Lohe ei saanud võimust, ja enam ei leidunud neile aset taevas. Suur lohe heideti välja, see muistne madu, keda hüütakse Kuradiks ja Saatanaks, kes eksitab kogu ilmamaad - ta heideti maa peale ja tema inglid heideti koos temaga.
Sel ajal Saatan asutab oma posti siin samas maa peal ja mürgitab seda maailma nagu kunagi pole selle maa ajaloo jooksul mürgitatud. Kui sa arvad, et see deemonlik vägi on tegutsemas momendil, siis oota kuni pühakud on üles võetud ja Saatan ja tema armeed võtavad kontrolli enda kätte. Elu pole siis elamist väärt. Ilmutuse 12:12 ütleb: Häda maale ja merele, sest kurat on tulnud alla teie juurde; ta on suures raevus, teades, et tal on aega üürikeseks.
Kui Saatan heidetakse maale, ta taipab, et tema aeg minna põhjatusse auku on lähedal ja et tal on jäänud 1260 päeva oma tegude sooritamiseks (kui see sündmus leiab aset viimase kolme ja poole aasta jooksul Katsumuste ajast). Seepärast Matteuse 24:22 ütleb: Ja kui nende päevade arvu ei kahandataks, siis ei pääseks ükski, aga valitute pärast kahandatakse neid päevi.
Jah, see päev on tulemas, mil kõik deemonlikud vaimud, kes praegu on õhuvallas, saavad tulema maale ja vallandavad oma kohtumõistmise väed maa kodanike peale. Praegu, Saatan ja tema deemonid teevad visiite maale, ... käivad edasi tagasi maal ja ...kõnnivad üles alla sellel (Iiobi 1:7). Esimene Peetruse 5:8 hoiatab kristlasi: Olge kained, valvake! Teie süüdistaja, kurat, käib ringi nagu möirgav lõvi, otsides, keda neelata.
a21. mai 2015, 21:54
kus siis jumal on ja miks ta vägivallal sündida laseb? taevas on ülekantud tähenduse mõistus. taevast allalangemine on mõistusest ärapöötamine,jumal on inimese peas olev mõtlemine ja teadmised, ehk isa, kes teed näitab.kogu piibel on võrdumitega kirjutatud.-mõtted on taevas- peas. . saatan=kurjus, on siin olnud juba tuhandeis aastaid,ja millegipärast ainult õigustatakse kurjuse ja kurjade olemasolu.nüüd tuleb hoopis aeg kus jumal=möistus, sekkub asjadesse, est kurjus on siin juba mitu tuhat aastat võimutsenud.
a17. mai 2015, 23:14
Mina näen unes asju ette mida pärast läbi kogen
pets20. mai 2015, 22:44
olen sama moodi lausa tervet järgnevat päeva ette näinud,algul tundus ulme,pikapeale harjusin ära,imelik tõesti,et kuidas see võimalik on,sellest jääb ju mulje,et kõik oleks juba nagu kuskil kirjas,mis tuleb,meie ainult ei tea veel.
Pole meedium17. mai 2015, 18:52
Pidevalt on Deja Vu tunne, unenägudes näen asju ette ning ka inimeste surma. Võta siis näpust kust see tuleb.
17. mai 2015, 19:39
see on deemonlik, deemon näitab kellegi surma, siis tekitab olukorra, kus inimene surebki
17. mai 2015, 21:49
eksperimentaator17. mai 2015, 17:02
Olen telekast näinud dokfilme ebatavalistest asjadest. Ise asi kas neid uskuda või mitte aga ma olen samasest asjadest lugenud vene aja lõpupoole ajalehtedest. Nimelt maailmade paljususest. Kui satud mingil põhjusel energeetiliselt lähedasse maailma, siis sa ise ei pruugi seda teadagi. Kõik on samamoodi. Erinevus su enda maailmaga on nii minimaalne, et sa ei pane seda tähelegi. Kõik su sõbrad-sugulased-tuttavad on sinu jaoks samad ja sa ei teagi, et omas endises maailmas sa kadusid ära. Kui keegi teab, mis asi on astraalprojektsioon, proovige ärgata üles mõnes tuttavas kohas. Küllap märkate, et kui teete seda rohkem kui üks kord, siis leiate imelikke erinevusi. Kas on ülearune kõrghoone, mida ei tohiks olla või on vana tuntud kaupluse asemel mingi muu asutus või kauplus. Siis võib-olla taipate, et te ei satu mitte omasse maailma vaid sarnasesse paralleelmaailma.
Aga soovitus uudishimulikele - parem, kui te sellega siiski ei tegele. Pärast astraalprojektsioone jääb järgi tunne, et võib-olla sa ei sattunud tagasi oma tegelikku kodusse. Eriti siis, kui hakkad kahtlema oma mälus. Lähed linna peale, otsustad külastada ühte poodi ja selgub, et seal on uus silt ja hoopis teine pood. Kuidas moodi, kui sa eelmisel nädalal seal käisid? Kapitaalremonti ei tehta nädala ajaga! Jube halb tunne on, kui oled milleski absoluutselt kindel aga tegelikkus on hoopis teine.
17. mai 2015, 17:42
minuga on üle kümne korra juhtunud ja isegi naisega olnud erinevusi - kõik nagu oma muutusi pole - kuid tugevalt erinev ... püüan tagasi saada ...
Horros17. mai 2015, 14:03
See pooletoobin Triin Tael, on taas tõlkinud midagi.
.
On selgeks õpitud inglise keel ja siis vorbitakse valimatult ja ilma kriitikameeleta igasugu saasta, ning risustatakse selle kultuuriu rämpsuga väljandeid.
.
Inimene võiks tegeleda millegi asisemaga.
17. mai 2015, 23:14
Loe siis asisemat kirjandust - keegi ei sunni Õhtulehte lugema.
see17. mai 2015, 12:02
on tõesti huvitav kogemus
enamasti pole see meeldiv,veidi ehmatav pigem
aga minu puhul on see aidanud veidi ka,sest olen vahel võtnud seda tõsiselt kui mingit nö.selgeltnägemist ja saavutanud positiivse tulemuse
näiteks tugev ohutunne täiesti võõra inimesega kohtumisel,kus pärast ongi ilmnenud,et oli tegu võrdlemisi suure petturiga
need deja vu kogemused on isegi mitmel korral mulle otseselt kasulikud olnud
just17. mai 2015, 11:12
Lapsena ja nooremana ma kogesin seda tunnet aga peale 50-t enam ei hakanud tundma.
tahaks teada17. mai 2015, 10:59
kust kohast see Kaltsunukk välja ilmus ja nüüd hävitab ...
17. mai 2015, 15:04
koos veel oma teispoolsuse pundiga ...
paraleeluniversum kellegi ajus16. mai 2015, 16:31
Kalamajast16. mai 2015, 15:29
Ei ole kogenud. Küll aga tundus üks koht siin Koplis mere ääres kuidagi täiesti kodune, ehkki olin seal esimest korda elus. Siis juhtus sama lugu aastaid hiljem samas kohas mu tütrega, kui sinna jalutama läksime. Vanasti olid seal ilusad majad. Rääkisin seda oma emale. Ta ütles, et ta elaski seal enne sõda ja see oli tema esimese mehe kodu, kes sõjas sattus Austraaliasse ja oli selleks ajaks juba lahkunud. Mida me siis tundsime? Kas meil oli minu ema mälu kaasa sündinud või mees, kes meie ema ja vanaema armastas, tahtis, et me tunneks seda kohta nagu kodu ja tuli seda ütlema. Muide, tõesti ilus koht on, see U kujuline laht, kus vanasti ikka luiged olid.
minul jälle16. mai 2015, 15:13
nati raskem juhus sest alati tundub just see olevat õige partner ja nii juba see arv läinud üle seitsmekümne,kõik tundub alati oma olema,no mis edasi teha , enam ei oskagi.
17. mai 2015, 12:16
mul ka sama jama,kõik tunduvad omad olema ...
***18. mai 2015, 22:22
appi kui hea :D :D :D
16. mai 2015, 12:20
ma ei ole langetõbine. olen oma elus üsna tihti olnud olukordades, kus tunnen, et see on juba olnud
ja seda võib mõnikord olla väga tihti ja siis pikka aega ei ole üldse. ei tea, millega seoses tuleb.
aga see on lahe tunne, olen esimest korda elus sisseasutmiseksamitel ja korraga... tabab mind tunne, ma olen siin olnud ja seda juba teinud. see oli nii hea tunne, igasugune ärevus kohe kadus ära.
need deja vu hetked on sellised, et tahaks neist kinni võtta ja selles hetkes veel olla ja veel ja veel. eriliselt mõnusad hetked. mulle meeldivad. olgu need siis paralleelmaailmast või eelmisest elust või nägemus sellest elust. aga see on hää hetk.
..19. mai 2015, 09:40
Ma olin paar kuud tagasi koolitusel. Mitte kohe, aga umbes 10 min pärast tabas ka mind tunne, et ma ju tean kõiki neid inimesi, aga kust kohast? Huvitav oleks teada, kas teistele tundus tuttav olukord.
Tean16. mai 2015, 11:36
Deja vu on eelmiste elude mälestuste fragmentaarne esilekerkimine, kui satume käesolevas elus sarnasesse olukorda või kohta, kus oleme mingis varasemas elus juba olnud. Sama selgitus käib ka Mozarti ja muude lapsgeeniuste varaselt ilmnevate suurte teadmiste/oskuste kohta - ta ei õppinud harukordselt kiiresti; asi oli selles, et tal polnud eelmise elu muusika-alased teadmised täielikult kustunud.
Tean16. mai 2015, 11:36
Deja vu on eelmiste elude mälestuste fragmentaarne esilekerkimine, kui satume käesolevas elus sarnasesse olukorda või kohta, kus oleme mingis varasemas elus juba olnud. Sama selgitus käib ka Mozarti ja muude lapsgeeniuste varaselt ilmnevate suurte teadmiste/oskuste kohta - ta ei õppinud harukordselt kiiresti; asi oli selles, et tal polnud eelmise elu muusika-alased teadmised täielikult kustunud.
ads17. mai 2015, 03:30
Võta vähem peale. Deja Vu puhul tekib lihtsalt nö error sul peas. Silmast ajju jõuab pilt viitega ning siis jääbki mulje sa nagu oleksid seda juba kogenud.
fru16. mai 2015, 09:53
Paralleeluniversumid - neid kas ei ole(on vaid üks meie oma) või siis on neid lõpmatult palju (kuskil planeedil näiteks miski liivaterake on veidi teise nurga all = jälle üks eraldi p-universum)...
Aga seda, et lõpmatult palju paralleeluniversumeid ühte kohta mahuks, ei usuks isegi siis, kui kõik tippfüüsikud koos seda üritaksid tõestada.
..19. mai 2015, 09:43
Ükskord ma julgesin mingit artiklit. Selles keegi, kes näeb ja teab neid asju, kirjeldas, et tema korteri "all" on paralleelmaailma raudteejaam.
eluheidik16. mai 2015, 09:51
Kas sellist teooriat pole et kui inimlaps on nooremas eas siis ta kogeb seda ja hilisemas eas see Déja vu kaob, asemele tuleb raske elu.
*******16. mai 2015, 09:01
Esimene ja viimane hüpotees on ju kooskõlas...