Loomad

TV3 VIDEO l Kassikoloonia Haapsalu lähedal valmistab loomakaitsjatele muret (20)

LISA KOMMENTAAR

see jukkumi30. mai 2015, 20:19
lehm läks lihtsalt ennast eksponeerima
lugeja30. mai 2015, 01:26
Haapsalus ju 2 loomade varjupaika ,äkki teeks veel ühe,
kasigu siis ise, mis ta ylbab30. mai 2015, 00:14
neiuke ei tohi ylbtseda. kui naine neid ei kasiks, oleks nad vbl surnud.
Kassikohtunik29. mai 2015, 23:39
Viisakusest ei ole see Jukkum küll kuulnud.Kassitädi oli vanem inimene,hoolitses nende kiisukeste eest aga see ebaviisakas Kertu Jukkum tuli nagu prokurör,trügis sisse luba saamata a la mina olen,mina olen miski reporter.Mis ta sellise arupärimisega siis nüüd targemaks sai.Temalt peaks nagu tädi loa saama,kui enda koju kassi võtab. Selgitanud kõigepealt miks ta tuli.Milles probleem.Kuidas oleks parem. Ennasttäis tüüp.Parandagu meelt.Koledapoolne on ise nagunii.
30. mai 2015, 07:24
Kertu on tõepoolest ülbik. Tänama peaks seda naist, kes kasside eest hoolitseb! Kassid lähevad Kertule korda, kuid inimesed, kes on kodutud ja ööbivad põõsa all? Meie riik on loomastunud. Kassid ja koerad lähevad korda, inimesed mitte.
naine 4629. mai 2015, 23:39
meil oli alati talus kassid.Ei mäleta kordagi, et loomaarst neid ravis, kull käis ta lehmi seemendamas ja sigu lõikamas.Nuud joostakse kassiga arsti juurde.
Memm29. mai 2015, 23:15
LOOMAKAITSJAD!!! Loodan et loete ka kommentaare.Nagu 99% siinsetest kirjutajatest mõistavad teid hukka nii ka mina,Mis õigusega see noor naine lausa räuskas teise territooriumil.Kas sa kassi pole näinud.Kas on pime.Selgitati sulle et alles korjas üles ja silmapõletik.Loomaarst selgitas et kõik loomad olid normaalkaalus.Puhtus oli majas.Ma arvan et need loomad saavad rohkem hoolt ja armastust kui mõnes varjupaigas kus raha ja toit vasakule läheb.Steriliseerimata on jah sest see on nii kallis.Varjupaigas oleks need kassid ammu magama pandud.Jukkum peaks avalikult vabandama selle inimese ees kes näeb nii palju vaeva .JUKKUM sa organiseeri nüüd oma solvamise--räuskamise vabanduseks raha steriliseerimiseks.siis oled midagi head teinud.Solvata inimest kes nii palju vaeva näeb.Häbi!! Ja miks teles ei rõhutatud et loomade elu oli seal hea toit .jook. puhtus. Asjatundja kommentaar.
Asjatundja on kohapeal käinud?30. mai 2015, 12:23
Mis toidust ja puhtusest seal rääkida saab? Iga aasta sünnib kümneid kassipoegi, kes seal lihtsalt hukkuvad või isaste poolt maha murtakse.. Tädi on tubli küll, aga see käib tal üle jõu. Varasemalt on tädi keeldunud kasse ära andmast. Kertu abil saab selle koloonia ehk likvideeritud.
dass30. mai 2015, 14:30
See ei õigusta sellist õelat pilku ja ülbitsemist! Sellistel puhkudel tuleks oma viha endale hoida ja normaalselt suhelda! Kui ei oska normaalseks jääda, siis tulevik on üsna tume! Vastikuid "abistajaid" pole kellelegi vaja.
dass30. mai 2015, 14:32
Mul tekitab tema suhtumine antud videos sellist viha, et tahaks malakaga piku kaela virutada. Selline tunne tekib mul siis, kui inimesed käituvad teistega ülekohtuselt ja enda ülepaisutatud emotsioonide najal.
oioii29. mai 2015, 22:46
Mulle ka tundus seda videolõiku vaadates, et Kerttu Jukkam oli ylbe ja ennasttäis. Täiesti minu arvamus tema suhtes muutus! varem alati arvasin et ta on soe ja sydamlik inimene, kelle poole vöiks isegi abi saamikseks pöörduda. Aga selline robustne rynne oli ebaadekvaatne tema poolt. näha oli et naine hoidis ja armasta neid kasse, ja oli nurka surutud kui taoline "loomakaitsjate jõuk" sisse ryndas. minu arust isegi hästi käitus ja vastas Kerttu ryndavatele kysimustele.
eqqeqw29. mai 2015, 23:30
Jep. Sama siin. Facebooki kassisõprade grupis on teisigi selliseid kassiarmastajaid, kes on vist unustanud, miks nad on kassidele head tahtnud ja alustanud tegevust selles vallas. Ütleks, et Jukkum oli selles videos sama õudne nagu nagu Tallinna varjupaigas see õudne Larissa (või mis iganes ta nimi oli). Kahju, kui inimesed minetavad inimlikkuse.
Juss29. mai 2015, 22:22
Kassid kassideks aga nii naglalt minnakse teise hoovi ja hoonesse . Asi haiseb sisse murdmise järele
dsa29. mai 2015, 21:55
Mulle teeb muret hoopis Kertu Jukkumi jube ülbe suhtumine. Nii ninakas tundus. Ta armastab jah, kasse, aga poleks arvanud, et ta nii kurjust täis on:S
see on29. mai 2015, 22:06
vaid jäämäe tipp tema suhtumisest.
Liina29. mai 2015, 21:50
See Kertu oli küll põhjendamatult ründav ja ebaviisakas seal. Kiisud olid ju enamik terved, puhtad ja söönud. Tuleb inimesega rahulikult maha istuda ja rääkida. On ju selge, et naine armastab kasse ja annab endast parima. Mina aita, aga ära hüppa kõrri.
raivo29. mai 2015, 21:38
minul on selline tunne,et selle asemel et inimest loomade hoolitsusel aidata,hoopis tümitatakse teda.viimasel ajal on kuulda,et loomakaitsjad ei saa rahade jaotamisega hakkama.järjekordne ärimajandus.ei usu nö.looma kaitsjatesse.
29. mai 2015, 21:59
Mis vahet seal on kelle juures kassid on? Loomakaitsjail istuvad ka kassid nagu koloonias. Vahe ainult selles, et kassikoloonia omanik ei luni inimestelt raha loomapidamiseks.
Tegelegu mõne hävimisohus oleva loomaga. Kaua see kassi jama kestab`?
ohmud 29. mai 2015, 21:20
no mida siin muretseda , näha et perenaine seal tahab loomi aidata ja nende eest hoolitseda . Pange abikäed külge ja aidake seda inimest . selge see et ravimid eestis on kallid ja arstid nöörivad lemmiklooma ravimise eest terveid varandusi .massiliselt hukatakse eestis loomi ja kui keegi üritab neid natukenegi aidata ja teeb midagi, jookstakse talle kallale nagu ta oleks kurjategija !
29. mai 2015, 20:50
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
oks29. mai 2015, 23:37
Mõni varastab teise laudast lehma ka ära. peaasi et kõhu täis saaks, aga kassid peavadju kinni olema, eriti laululindude pesitsusajal. Kes neid kätte saab,unustage heaga oma kebab ära